(KURIR PAPARACO) MALO JE FALILO DA SE ONESVESTI OD GLADI: Saša Popović slistio pun tanjir!
Foto: Dragana Udovičić

Direktor na piletinu!

(KURIR PAPARACO) MALO JE FALILO DA SE ONESVESTI OD GLADI: Saša Popović slistio pun tanjir!

Stars -

Čelnik „Grand produkcije“ jedva je završio snimanje emisije jer ceo dan ništa nije jeo, pa je rekao da će se srušiti u studiju ukoliko ne prezalogaji nešto.

Saša Popović je tokom snimanja emisije „Grand specijal“ toliko ogladneo, pa je, čim su napravili pauzu, otrčao u kuhinju da bi jeo.

foto: Daragana Udovičić

Previše rada Popovića je umalo koštalo nesvestice, i to na snimanju. Popović je više puta naglašavao da je preumoran, a posebno ga je mučilo to što nije stigao da ruča. U nekoliko navrata direktor „Granda“ je komentarisao kako jedva čeka da završi snimanje da bi nešto prezalogajio. I najzad, kada je došao taj momenat, Popović je iz svoje voditeljske stolice pojurio ka bekstejdžu, gde ga je dočekala grilovana piletina sa pekarskim krompirom i zelenom salatom. Saša je samo prokomentarisao: „Mnogo sam gladan, onesvestiću se“, a potom je navalio na hranu.

foto: Daragana Udovičić

Kada je završio s jelom, uzeo je čačkalicu da očisti zube, a potom zadovoljno prokomentarisao: „E sad mogu normalno da radim.“ Da bi ispoštovao sve kolege, uz izvinjenje je prišao svakom od njih i ljubazno se pozdravio, a potom ih ponudio kafom i sokovima i krenuo da snima drugu emisiju „Grand specijala“.

foto: Dragana Udovičić

Kurir- Jelena Stuparušić Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NASTAVLJA SE HAOS U ZVEZDAMA GRANDA: Saša Popović ima samo jednu poruku za svoj ŽIRI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track