ZAPUŠILA JE USTA ŽIRIJU: O njoj i kamperu je pričala cela Srbija, a sad je uradila nešto što nijedan kandidat nije dosad!
Foto: Printskrin

NEVEROVATNA JE

ZAPUŠILA JE USTA ŽIRIJU: O njoj i kamperu je pričala cela Srbija, a sad je uradila nešto što nijedan kandidat nije dosad!

Stars -

Tijana Kadović je jedna od najzapaženijih takmičarki muzičkog šoua "Zvezde Granda" ove sezone. U prvi krug došla je sa kamp prikolicom i u pratnji obezbeđenja, šminkera, nosača i asistenta. Aca Lukas tada nije imao lepe komentare za nju, a ona mu je u ovoj emisiji zapušila usta.

Naime, u večerašnjoj emisiji prvo pitanje je glasilo da li je i ovoga puta došla kamperom na snimanje, a Tijana je samo kratko odrično odgovorila ne želeći da skreće pažnju sa svog pevanja i performansa na druge stvari, kao što se desilo prethodnog puta.

foto: Printskrin

Kadovićeva je, i pored jednakog rasporeda glasova sa protiv-kandidatkinjom, ostavila pozitivniji utisak na članove žirija, a najveće pohvale je dobila od Ace Lukasa sa kojim je prošlog puta ušla u verbalni duel koji se završio pomirenjem i obostranim simpatijama.

foto: Printskrin

Kako bi upotpunila svoj performans, Tijana je snimila multimediju koja je pratila njen nastup što dosad nije uradio nijedan kandidat, zbog čega je, takođe, dobila pohvale budući da ovaj svetski trend prati svega nekoliko pevačica na našim prostorima.

foto: Printskrin

Ipak, verna svom neobičnom načinu za provokaciju, Kadovićeva je zamolila Sašu Popovića da priđe Aci Lukasu ne bi li mu poklonila nešto, a nakon odobrenja ona je iz džepa jakne izvadila lizalicu, na šta su se svi u studiju nasmejali poručivši mu da je i red bio da mu neko zapuši usta.

foto: Printskrin

Kada se Lukas požalio na veličinu lizalice, Tijana je u svom maniru vispreno odgovorila:

"Za veliku zvezdu velika lizalica!"

foto: Printskrin

(Kurir.rs, Foto: Printskrin)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track