(FOTO) STRAŠNO JE ŠTA SU URADILI MOM DETETU: Majka Miljane Kulić progovorila o njenim plastičnim operacijama! Evo kako je izgledala pre njih
Foto: Printskrin

MAMA BESNA

(FOTO) STRAŠNO JE ŠTA SU URADILI MOM DETETU: Majka Miljane Kulić progovorila o njenim plastičnim operacijama! Evo kako je izgledala pre njih

Stars -

Miljana Kulić (24) često je bila meta mnogih rijaliti takmičara kada je u pitanju njen fizički izgled, pogotovo od kada se zbog trudnoće malo ugojila. Ona je nedavno povećala usne zbog čega je njena majka kivna na nju, a evo kako je izgledala pre operacije.

Naime, ona je odlučila da se podvrgne estetskoj hirurgiji i koriguje svoje usne, što se njenoj mami Mariji Kulić nikako ne dopada.

foto: Pritnstcree

Marija kaže da ju je ona vodila da poveća donju usnu, ali da je sledećeg puta išla bez njene pratnje i da je preterala sa uvećanjem gornje usne.

"Povećala je samo gornju usnu, šta je napravila sa ustima ja ne znam. Ja sam je vodila pre nego što je ušla u rijaliti a on je rekao da to ne diramo dok ne izađe u potpunosti iz rijalitija, jer bi u suprotnom ušla sa ranama. Ne mogu ni ja da gledam to, jer to je strašno šta su njoj uradili. Unakazila se, ni njoj se to isto ne sviđa. Rekli su da to vremenom hoće da se izdeformiše zbog nekog sastava i da to mora da se vadi. Čim se porodi završićemo i to, a ostalo nije ništa radila, samo je donju malo radila, gornju više... Ja tad nisam išla sa njom, pa je iskoristila priliku da se unakazi", iskreno je izjavila Marija.

Evo kako je Miljana izgledala pre uvećanja usana:

foto: Printskrin

Vidi se velika promena u veličini gornje usne.

foto: Printskrin

(Kurir.rs/Pink, Foto: Printskin)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) POSLE SEKSI SLIKE, OBJAVILA SNIMAK IZ KADE: Nikada niste videli vreliju Anu Kokić!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track