(FOTO) PODSTANAR JE U LUKSUZNOM DUPLEKSU OD 100 KVADRATA: Kožni nameštaj, OGROMAN LCD, fotelja za masažu i sve to plaća PAPRENO
Foto: Vladimir Milovanović

NIJE HTELA DA ŽIVI U 30 KVADRATA

(FOTO) PODSTANAR JE U LUKSUZNOM DUPLEKSU OD 100 KVADRATA: Kožni nameštaj, OGROMAN LCD, fotelja za masažu i sve to plaća PAPRENO

Stars -

Pevačica Indira Aradinović Indi živi u delusk opremljenom stanu na poslednjem spratu novogradnje.

Školjkice i kamenčići u kupatilu, ramovi, kasice, cveće...

Tu su kožna garnitura, kompjuterizovana fotelja za masiranje svih delova tela odjednom ili određenog po izboru, ogromni LCD televizori i ostala oprema.

Priznala nam je da kirija nije mala.

A wonderful combination..Impressive??

Објава коју дели Indira Indy Aradinovic (@indira_indy_aradinovic) дана

"Ja u principu ne živim ovde sama nego s drugaricom, samo što ona više nije tu nego što jeste. Nije pevačica nego je iz neke druge priče i stalno je u inostranstvu. Pa gde bih mogla ovde da budem sama? Pogledaj koliki je stan! Ima oko sto kvadrata sigurno. Slavila bih kad bi bio moj. Treba zaraditi, brate, za ovo. Ali treba zaraditi i za kiriju. I to baš treba da pomeneš. Svi misle da ležimo na parama", rekla nam je Indi kada nas je pre izvesnog vremena ugostila u svom domu.

???

Објава коју дели INDY Singer (@indy_ara_indira) дана

"Ovo mi je prijateljska varijanta, dobila sam ovaj stan s popustom. A i dve smo stanarke, tako da kad podelimo troškove napola, može da se postigne. Nisam želela da odem da živim u 30 kvadrata da ne bih plaćala više od 200 evra... Ovo mi je treći stan otkako sam se odvojila od mame i ekstra je varijanta. Odlično se slažemo. Nema natezanja tipa ovo je moje, a ovo tvoje", ispričala nam je pevačica.

Again at the top ☝?

Објава коју дели Indira Indy Aradinovic (@indira_indy_aradinovic) дана

"Nadam se da ću zaraditi za svoj stan. Radim na tome. Možda čak i veći i lepši. Želja mi je da imam penthaus. Onako, s pogledom na Beograd i reku. I ne dalje od Bulevara kralja Aleksandra. Mada nemam ništa ni protiv Karaburme. Odrasla sam na njoj. Ada Huja, Pančevački most, Dunav... To je moj kraj", rekla je Indi.

Indi priznaje da često pravi žurke u stanu sa drugaricom, ali da se komšije ne žale zbog glasne muzike.

"Poslednji je sprat i sve su penzosi u okolini. Nikad se ne žale. Ili ne čuju ili im gađam ukus. Ne bune se ni zbog žurki koje su redovne kad mi je drugarica tu", otkrila nam je tada Indi.

Jutro Beograde ???

Објава коју дели INDY Singer (@indy_ara_indira) дана

Kurir.rs/Puls/Foto Vladimir Milovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Indira hitovima zaludela Beograđane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track