KOLEGE PRVI PUT PROGOVORILE O JELENI MARJANOVIĆ: Ostala je velika bol, a evo kakvu su je oni poznavali! Detalji koje malo ko zna!
Foto: PrintScreen

TRAGEDIJA

KOLEGE PRVI PUT PROGOVORILE O JELENI MARJANOVIĆ: Ostala je velika bol, a evo kakvu su je oni poznavali! Detalji koje malo ko zna!

Stars -

Tragično preminula Jelena Marjanović pre skoro 2 godine, za čijom ubicom se i dalje traga, i dalje je glavna tema u Srbiji. Tim povodom oglasile su se i njene kolege sa kojima je sarađivala, a koji i dalje ne mogu da veruju da joj se to dogodilo.

Retko ko od pevača je želeo da priča na tu temu, a ni danas se ta situacija nije mnogo promenila. Velika bol ostala je za talentovanom Jelenom.

"Neka to komentarišu oni što treba da rade. To što je podignuta optužnica videćemo kako će se završiti. U svakom slučaju svi očekujemo pravdu", rekao je Saša Popović sa suzama u očima.

foto: Printskrin

Mirza Selimović ne želi nikoga da osuđuje pre vremena ali smatra da počinilac treba da bude adekvatno kažnjen.

"Mislim da svako, bilo o čemu da se radi, treba da odgovara za svoja dela i nedela. Pogotovo ubice, silovatelji, pedofili, to mi je nešto najgore što postoji i mislim da treba uvesti čak i doživotni zakon za takve ljude", rekao je on.

foto: Printskrin

Pevač Saša Matić je po prvi put progovorio o ovoj nesreći.

"Ni jedan slučaj nije bio kao ovaj, ne daj Bože nikom. To je strašno, tolika tragedija da nemam reči jednostavno", rekao je Saša a onda otkrio da su njih dvoje imali nešto zajedničko.

"Ona se pojavila otprilike u isto vreme kad i ja. Sećam se bili smo kod pokojmog Miće Minimaksa u jednoj emisiji 2002. godine. Trebalo je da idemo u ambasadu nas dvoje i Zoran, da se uradi viza da pevamo nas dvoje zajedno, i nikad se to nije ostvarilo. Ja posle dugo nisam čuo ništa za nju", zaključio je Matić.

foto: Printskrin

I Mirjana Aleksić je dobro znala.

"Upoznala sam je kada sam dolazila kod Zorana Marjanovića da pevam pesmu "Rođendan" koju sam ja snimila 2012. godine. Tu pesmu je radio Zoran i tu je bila Jelena, baš sa bebom je bila jer se nešto pre toga porodila, i rekla sam mu da je demo dobro otpevan i ja ga pitam ko je pevao, kaže "Moja žena Jelena je to otpevala", i zaista je bilo dobro otpevano. Tada sam ih upoznala i delovali su mi kao jako dobra i srećna porodica. Nje više nema i ne treba sad o tome pričati, bar mi, neka svoj posao radi onaj ko treba da radi", rekla je Mirjana.

foto: Printskrin

Jelenu je dobro poznavao i harmonikaš Endži Mavrić.

"Ja sam Jelenu Marjanović poznavao još dok je dolazila sa svojim pokojnim ocem koji je bio jedan izuzetno fin čovek. Mnogo je ulagao u nju i njenu karijeru. Sećam se kada su došli prvi put, odavala je utisak jedne izuzetne i vredne osobe, kasnije se ispostavilo da je izuzetno veliki talenat i svi smo znali da od nje može da se napravi dobar pevač pošto je tada bila izuzetno mlada", rekao je Endži.

foto: Printskrin

Mile Kitić je šokiran tragedijom svoje koleginice, a pogotovo kako je to predstavljeno u medijima.

"Trebalo je da se objavi da je ubijena a ne svaki dan pumpaju, mala Jana i to. Malo mi je to... Jeste da je velika tragedija bila ali dokazaće se ko je to uradio, odgovaraće i to je to", rekao je Mile u emisiji "Exkluziv".

foto: Printskrin

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DA TI SRCE STANE: Jelena je izgubila glas kada joj je otac umro, a onda se oporavila i zapevala kao anđeo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja