SVI DETALJI POROĐAJA NATAŠE BEKVALAC: Luka je sve vreme držao za ruku, a evo što se porodila dan ranije! Jedna odluka iznenadila mnoge!
Foto: Dragana Udovičić

KATJA STIGLA NA SVET

SVI DETALJI POROĐAJA NATAŠE BEKVALAC: Luka je sve vreme držao za ruku, a evo što se porodila dan ranije! Jedna odluka iznenadila mnoge!

Stars -

Pevačica je danas iznenadila sve jer se porodila iako je carski rez bio zakazan za 1. mart!

Pop zvezda Nataša Bekvalac danas se porodila u jednoj privatnoj klinici u Novom Beogradu. Beba je teška 3.280 grama i dugačka 51 cm. Ocenjena je ocenom 10.

Nataša se porodila carskim rezom i to dan ranije. Iako je porođaj bio zakazan za četvrtak, prvi mart, lekar je procenio da je danas vreme da Katja dođe na svet.

Natašin suprug Luka Lazukić sve vreme je bio uz svoju dragu. Držao ju je za ruku i hrabrio tokom zahvata.

foto: Dragan Udovičić

Nataša se tokom trudnoće potpuno povukla iz javnosti, a prošle nedelje je gde je otkrila da će se beba zvati Katja i da su istiniti navodi da će posle porođaja napustiti Beograd i živeti u kući u Čeneju u blizini Novog Sada. Velelepni dom koji je Natašin suprug proteklih meseci opremao u potpunosti je spreman za bebu, Natašu, Luku i jedanaestogodišnju Hanu.

Porodica Bekvalac je spremna da proslavi i rođenje novog člana, ali se neće opredeliti za restoran ili neko mesto u Beogradu. Na iznenađenje mnogih, odlučili su da to bude na njihovom salašu.

"Proslava rođenja biće upriličena u Čeneju, u njenom novom domu, gde će se okupiti njeni najbliži. Ona će izaći iz bolnice tek krajem sledeće nedelje", dodaje izvor.

Bekvalčeva i Lazukić venčali su se prošle godine na Ibici, na njen rođendan, 25. septembra.

...da je vazno samo ono sto se ne da kupiti❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

(Kurir.rs/Svet, Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SESTRE NAJPONOSNIJE: Nataša Bekvalac rodila Katju, a evo kako se slavi u njenu čast!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track