MORALA SAM DA JOJ ODRŽIM KRAĆI KURS PEVANJA: Marina Živković otkrila koju pesmu joj je otela Vesna Zmijanac!
Foto: Profimedia

PEVAČICA PROGOVORILA NAKON VIŠE OD 20 GODINA

MORALA SAM DA JOJ ODRŽIM KRAĆI KURS PEVANJA: Marina Živković otkrila koju pesmu joj je otela Vesna Zmijanac!

Stars -

Pevačica Marina Živković važila je za veliku estradnu zvezdu devedesetih godina prošlog veka, a onda je iznenada nestala.

Iako se neko vreme pisalo da je Marina postala iscelitelj, ona je sve oštro demantovala, a sada, posle mnogo godina, pristala je da izađe u javnost i otkrije kako je zbog Vesne Zmijanac ostala bez velikog hita.

"Prvi album je trebalo da snimim za PGP RTS i sve je bilo spremno da uđem u studio i otpevam pesmu Perice Zdravkovića "Malo pomalo". Međutim, sve je propalo zbog Vesne Zmijanac, koja je u međuvremenu čula tu numeru, a ja sam znala da ću ostati praznih ruku", počela je priču Marina, a zatim je otkrila ko je pomogao Vesni da joj preotme ovu poznatu pesmu.

foto: Damir Dervišagić

"Kada je čula pesmu, Vesna odmah je rekla da je ona za nju, spremila je sadašnjih 5.000 evra i uz pomoć Milorada Vučelića, koji je tada bio glavni baja na RTS-u, dobila taj veliki hit. Tako sam ja kao početnik morala Vesni da prepustim pesmu, a pored toga i da joj pomognem da je iznese na pravi način", rekla je Marina, koja je ispričala da je Vesnu tom prilikom naučila da peva trilere.

"U pesmi koja je trebala da bude moja Vesni sam pevala trilere, što se njoj mnogo dopalo. Tada sam morala da joj održim i kraći kurs kako bi i ona znala da ih izvodi na specifičan način", rekla je Živkovićeva koja tvrdi da je upravo ova pesma bila prekretnica u karijeri Vesne Zmijanac.

foto: Printscreen

"Da nije bilo "Malo pomalo", ne znam šta bi se dogodilo sa njom. Ta pesma je Vesnu vratila iz mrtvih", zaključila je Marina u emisiji "Dvadeseti vek".

Podsećamo, Vesna je hit pesmu "Malo pomalo" snimila 1995, kada je Milorad Vučelić bio generalni direktor RTS-a, a sa kojim je pevačica dovođena u emotivnu vezu. Iako se nikada nisu pojavljivali zajedno u javnosti, Vesnina i Miloradova romansa bila je javna tajna, kako su devedesetih pisali mediji.

Takođe, spekulisalo se da je Vesna baš zbog raskida sa Vučelićem odlučila da se povuče na planinu Bukulju i napusti karijeru.

Vesna u svojoj autobiografiji "Kad zamirišu jorgovani", prema izvorima bliskim pevačici, Vučelića naziva "onaj koji me je zvao Veco" i otkriva detalje njihove veze.

foto: Dragan Kadić

(Kurir/Alo, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) PRIJOVIĆEVA SE ODMAH POHVALILA: Pogledajte predivan gest kojim ju je Lepa Brena skroz oduševila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track