MRKA ŠMEKER MUVA PO KOMŠILUKU: Udvarao se Maji Sabljić! Bekuta otkrila detalje
Foto: Damir Dervišagić

Šmeker mrkonjić slab i na glumice

MRKA ŠMEKER MUVA PO KOMŠILUKU: Udvarao se Maji Sabljić! Bekuta otkrila detalje

Stars -

Političar i glumica žive u istom kraju na Vračaru, što izabranik pevačice Ane Bekute koristi da pokaže svoje zavodničke moći

Milutin Mrkonjić ne nosi bez razloga epitet najvećeg šmekera među političarima. Izabranik pevačice Ane Bekute toliko je slab na pripadnice lepšeg pola da koristi svaku priliku da im se udvara.

On je nedavno udelio komplimente poznatoj glumici Maji Sabljić, koja mu je i komšinica na Vračaru, gde živi sa popularnom pevačicom.

- Mrka je pravi šmeker. Njega vole sve žene u kraju. Svima se javlja, ali ipak najviše voli da ćaska sa damama. Eto, nedavno se udvarao i Maji Sabljić.

Pohvalio je njen sadašnji izgled i rekao da je oduvek bila jedna od naših najlepših glumica. S obzirom na to da žive u blizini, kada ga sretne, Maja uvek zastane da se pozdravi i da porazgovara sa njim i ljubazno mu se zahvali na komplimentima - priča naš izvor.

On kaže da Ana ne zamera Mrki to što se udavara komšinicama.

- Štaviše, njoj prija što je njen partner omiljen u kraju. Nekad mu skrene pažnju da preteruje u udvaranju. Njoj je simpatično to što je on miljenik među ženama. Ani je jedino zasmetalo kada se političar udvarao Lepoj Breni. E, tada je poludela - završava naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Mrkom, ali i sa Majom, ali nijedno od njih dvoje nije odgovaralo na naše pozive.

Kurir / LJ. S.

Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ISPROBALA MIKROFON: Ana Bekuta se pojavila u prirodnom izdanju, a onda je zapevala uživo i pokidala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track