BILA JE I OSTALA NAJVEĆA DIVA REGIONA: Izborila se sa TEŠKOM bolešću, preživela porodičnu tragediju, a sad otkriva kako je uvek NASMEJANA
Foto: Printscreen

TAJNA USPEHA LEPE BRENE

BILA JE I OSTALA NAJVEĆA DIVA REGIONA: Izborila se sa TEŠKOM bolešću, preživela porodičnu tragediju, a sad otkriva kako je uvek NASMEJANA

Stars -

Lepa Brena, jedna od naših najvećih zvezda, koja je nedavno prslavila 35 godina karijere, kroz svoju dugogodišnju karijeru doživela je i mnogo teških trenutaka, ali je uvek na život gledala pozitivno i kroz rad je izlazila kao veliki pobednik.

"Ja sam uvek dobro raspoložena jer sam vrlo otvorena i nisam pesimista, vrlo sam opstimistična. Mislim da imam mnogo razloga da budem srećna i zadovoljna i to moje lično obeležje", otkrila je Brena u Jutarnjem programu Prve TV.

foto: Printscreen

Voditeljka Jovana Joksimović otkrila je kakva je u stvari pevačica kada se naljuti.

"Malo opsuje nešto kroz osmeh, ma nema veze i nastavi dalje kao da se ništa nije ni desilo", objasnila je Jovana.

"Lično mislim da probleme moraš rešavati. Postoje dve solucije svakog problema ili ćete rešiti pa ćete biti srećni ili ga nećete rešiti, ali prihvatite i jednu i drugu opciju", objasnila je Brena tajnu svog uspeha.

Iako je ostvarena žena i privatno i profesionalno, Brena i dalje radi i stvara i smatra da je srećan čovek koji radi. Nedavno je promovisala svoj dokumentarni film, a sad i novi album, a nove pesme već hitovi.

foto: Printscreen

"Uvek sam razmišljala kada vidim Šer, Tinu Tarner, Džegera, koji je dobio unuče do unuka, pa i oni koji su situirani, rade jer to ih održava u životu. Mi zapošljavamo ljude oko nas, učimo ih, da ne dolaze u situaciju da jedva čeka penziju. Treba da budu sreći da rede", rekla je pevačica.

Podsetimo, pevačica je u dokumentarcu otkriča da će je uvek boleti što je njeno dete bilo oteto i što nikada nije pronađen i kažnjen onaj ko je to uradio. Izborila se i sa svojom bolešću pre osam godina, kada je hitno morala na operaciju jajnika.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track