POVEZIVALI SU JE SA MNOGIM POZNATIM MUŠKARCIMA: Pevačica otkrila da joj je najveći frajer Vuk Kostić, evo zašto!

DETALJNO OPISALA

POVEZIVALI SU JE SA MNOGIM POZNATIM MUŠKARCIMA: Pevačica otkrila da joj je najveći frajer Vuk Kostić, evo zašto!

Stars -

Pevačicu Aleksandru Mladenović povezivali su sa mnogim kolegama sa estrade, ali ona je otkrila da ubedljivu prednost ima glumac Vuk Kostić.

On je, naime, takav frajer, tvrdi Aleksandra, da nijedan kolega ne može da mu priđe.

"Vuk Kostić mi je ubedljivo najveći frajer sa naše scene. Ne samo fizički izgled, već sve. Svoje kolege ne gledam tako i ne mogu da mi se svide na način na koji mi se on sviđa. Stvarno mi je nekako lep, simpatičan, ima tu neku pravu mušku facu i sve što muškarac treba da ima. Ne bih dalje nastavljala da ga komentarišem, ispašću kao one klinke kad polude za nekim. Nisam ga muvala, ni jurila, niti imam bilo kakav kontakt s njim, niti je on mene. Da bude jasno, nisam zaljubljena u čoveka, samo mi se sviđa", rekla je Mladenovićeva kroz smeh.

foto: Vladimir Šporčić

Kako je bila jedina devojka u finalu prošlogodišnjeg takmičenja, Aleksandra otkriva da je na estradi prisutna ljubomora i da je uspela da se probije isključivo zahvaljujući sebi i svom trudu.

"Na estradi je prisutna ljubomora, to je oduvek tako, ali nisam dopustila da me to pogađa i da se na to obazirem. Pevanje je oduvek bilo nešto čime sam želela da se bavim i zacrtala sam da ću uspeti. Ušla sam u sve ovo vrlo mlada, ali borila sam se kako sam znala, nisam odustala ni kada bi mnogi odustali. Sada sam tu gde jesam, nastaviću da radim na sebi i svojoj karijeri i nikada se neću obazirati ni na šta negativno ili loše sa javne scene. Svako je za sebe, nije za druge. Ko hoće da se truje ljubomorom, neka ga, nisam taj tip da zavidim koleginicama na uspehu", kaže pevačica.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs/Alo, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) MOKRA I PREVIŠE SEKSI: Katarina Živković se snimala u teretani i stavila grudi u prvi plan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track