(VIDEO) KRUNIĆEVA DOŽIVELA POTPUNI SLOM I UDARILA NADEŽDU U GLAVU: Filip jedva sprečio veći incident, Jelena izbačena iz rijalitija!
Foto: Printscreen/Youtube

SKANDAL

(VIDEO) KRUNIĆEVA DOŽIVELA POTPUNI SLOM I UDARILA NADEŽDU U GLAVU: Filip jedva sprečio veći incident, Jelena izbačena iz rijalitija!

Stars -

Danas je u rijalitiju Jelena Krunić potpuno izgubila živce posle kupovine, pa je nasrnula na Nadeždu Biljić.

Sloba Radanović je danas tokom nabavke nije imao više novca da kupi musli Jeleni, pa je zamolio Nadeždu da ih ona plati, jer joj je ostalo para od drugih učesnika.

foto: Printscreen/Youtube

Kada su se vratili u Belu kuću, u kesi je bio samo jedan musli, koji je Nadežda kupila Lepom Mići. Iako je Nadežda imala predlog da ga Mića podeli sa Jelenom, ni Mića ni Jelena nisu pristali na to.

Jelena je vidno iznervirana, počela žučnu verbalnu raspravu sa Nadeždom, pa je na kraju i fizički nasrnula na nju. Filip koji se našao u blizini, skočio je i odvukao Jelenu kako ne bi napravila veći problem, a odmah je uletelo i obezbeđenje.

Nakon incidenta, Krunićeva je otišla u sobu za rehabilitaciju, a nije mogla da se smiri. Veliki šef je odlučio da Jelena zbog fizičkog kontakta bude diskvalifikovana iz daljeg takmičenja, jer je to strogo zabranjeno.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track