EKSKLUZIVNO! ĐURIŠIĆKIN PARTNER ZA KURIR: Snežana je princeza!
Foto: Dragan Kadić, Prinrscreen

DŽENTLMEN

EKSKLUZIVNO! ĐURIŠIĆKIN PARTNER ZA KURIR: Snežana je princeza!

Stars -

Dok poznata pevačica i dalje ne želi da govori o svom izabraniku, lekar Vanja Milošević se oglasio i izjavio da će uvek imati samo reči hvale za nju, ističući da je ona dama i žena za poštovanje

Vanja Milošević, ginekolog-akušer s kojim je Snežana Đurišić u emotivnoj vezi, rekao je za svoju partnerku da je smatra princezom i da je ona vredna svakog poštovanja.

Pevačica i ugledni doktor beogradske klinike „Narodni front“, prema saznanjima Kurira, u ljubavi su već skoro godinu dana i u poslednje vreme sve češće dolaze zajedno na gradska dešavanja. Oni su rešili da svoju ljubav više ne kriju, pa doktor Milošević Snežani pravi društvo gde god da se pojavi.

foto: Prinrscreen

Divna gospođa

I pored toga što je očigledno da među njima postoje snažne emocije koje primete svi kada ih vide zajedno, Đurišićeva ni juče nije htela o tome da govori za Kurir, pa se nije javljala kada smo je zvali, dok je njen partner odlučio da se oglasi.

U ekskluzivnoj izjavi, poznati doktor je, ne želeći ni da potvrdi ni da demantuje naša saznanja o njegovoj vezi sa poznatom pevačicom, rekao da je Snežana izuzetna žena za koju ima samo reči hvale.

- Snežana je tako divna žena, veliki prijatelj, a iznad svega prava dama. O njenim umetničkim dometima je izlišno i govoriti. Ona će u meni uvek imati pravog i iskrenog prijatelja i ni ja niti iko drugi ne treba i ne sme tu i takvu sliku o njoj bilo kakvim komentarima da ruši.

Verujte mi da se Snežana Đurišić ne komentariše. Iskreno mislim da je ona prava princeza i daj bože da nam je više takvih. I da ne pomislite da pokušavam da se pravdam, kako branim nju. Tako bih sutra rekao i za svaku drugu ženu, bila ona vaša sestra, žena bila prijateljica. Budite sigurni da je tako - rekao je doktor Milošević.

foto: Prinrscreen

Zajedno u Sarajevu

O tome da su njih dvoje u ljubavi, dugo se spekulisalo po gradskim kuloarima, ali je Đurišićeva svaki put na pitanje novinara o svom izabraniku vešto izbegavala odgovor.

Kada je u novembru pevačica imala nastup u Sarajevu, s njom je bio i doktor Vanja, ali tada su uspeli da izbegnu susret s novinarima, koji su im neprestano bili za petama.

Nedavno su bili zajedno na jednoj proslavi, a kako smo juče objavili, raskrinkala ih je Ceca Ražnatović. Ona je na Instagramu objavila selfi fotografiju sa Viki Miljković, ali se u pozadini vide Snežana i njen partner.

foto: Prinrscreen

Cveta ljubav

POSEĆUJU BEOGRADSKE RESTORANE

Snežana i Vanja prvi put su zajedno viđeni u oktobru prošle godine. Njih su tada snimile kamere emisije „Paparaco lov“ kada je pevačica nakon snimanja „Zvezda Granda“ otišla na kliniku po svog partnera. Na snimku se vidi kako Snežana petnaest minuta čeka doktora Miloševića, s kojim je, nakon što je završio s poslom, otišla u jedan prestonički restoran na večeru. Pevačica se ljutila zbog objavljivanja ovog snimka, ali je nastavila da se viđa s doktorom.

Ivan Ercegovčević - Foto: Dragan Kadić; PrintScreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Koga grli Marija Šerifović?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track