MILOŠ TEODOSIĆ DOBIO ULOGU PREKO KREVETA: Košarkaš glumi u Vojnoj akademiji
Foto: Vladimir Šporčić

HIT

MILOŠ TEODOSIĆ DOBIO ULOGU PREKO KREVETA: Košarkaš glumi u Vojnoj akademiji

Stars -

Zahvaljujući braku sa Jelisavetom Orašanin, Milošu ponuđeno da u novoj sezoni serije igra sebe

Milošu Teodosiću ponuđeno je da se pojavi u novoj sezoni hit serije „Vojna akademija“, saznaje Kurir. Zahvaljujući braku s glumicom Jelisavetom Orašanin, koja od početka serije igra Roksandu, jedan od glavnih likova, on će pokazati svoje glumačko umeće.

Ideja producenata je da se košarkaš kao gost pojavi u jednoj epizodi, baš kao što je u prošloj sezoni ta čast pripala Vladi Georgievu. Teo će igrati sebe i snimiće nekoliko kadrova u kojima će pričati i ponašati se baš kao i u stvarnom životu.

Oko njega neće biti mnogo posla jer je spasen učenja tekstova, šminkanja i maskiranja, osim ako ga ne savlada trema jer se nikad nije pojavio u nekom filmu ili seriji. Ali tu će mu biti žena, koja će ga uputiti u sve i pružiti mu maksimalnu podršku.

Teu se dopala ideja da kao zvezda dobije svoje scene, a pogotovo jer će tako više vremena provoditi s Jelisavetom, zbog koje je i dobio poslovnu ponudu. Kad se pohvalio prijateljima da postaje glumac na jedan dan, oni su odmah počeli da se šale s njim da je preko kreveta dobio ulogu.

foto: Aleksandar Jovanović

Inače, nova sezona serije uskoro će početi da se snima. Pored Jelisavete i Tea pojaviće se i Viktor Savić, Marija Bergam i Raša Vujović.

U toku jučerašnjeg dana pozvali smo aktere priče za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive do zaključenja ovog broja.

M. D. - Foto: Aleksandar Jovanović; Vladimir Šporčić

Prebukirana

JELISAVETA PONOVO U „UBICAMA MOG OCA“

Jelisaveta Orašanin će tokom leta snimati treću sezonu serije „Ubice mog oca“, gde je njen lik veoma važan. Tada će biti prinuđena da se preusmeri samo na ovaj projekat jer će imati mnogo posla, snimanje kadrova trajaće i po nekoliko dana zaredom. Međutim, njoj to nije problem jer je više puta izjavljivala da uživa dok radi.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNI SNIMAK SA VENČANJA: Pogledajte atmosferu na Jelisavetinoj i Teovoj svadbi! Gosti u transu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track