ONA JE ŽENA SRPSKOG MUZIČKOG MAGA: Živi u NEVEROVATNOM LUKSUZU, a u mladosti se bavila poslovima kojih se mnogi STIDE!
Foto: Printscreen

Ove zvezde su živele na ivici egzistenicije

ONA JE ŽENA SRPSKOG MUZIČKOG MAGA: Živi u NEVEROVATNOM LUKSUZU, a u mladosti se bavila poslovima kojih se mnogi STIDE!

Stars -

Mnoge naše estradne zvezde, koje su danas veoma dobro situirane, na početku nisu imali ništa i nisu se libili bilo kojeg posla.

Saša Popović je devedesetih, nakon velikog uspeja koji je postigao sa Lepom Brenom i Slatkim grehom, suočio se sa finanskijskim problemimam jada mu je cela ušteđevina i sav novac propao u Dafiment banci. Danas je vlasnik najveće izdavačke kuće na Balkanu.

foto: Dragana Udovičić

Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića, takođe je na svojoj koži osetila šta znači nemati. Mladost je provela baveći se poljoprivredom. "Nikada se nisam stidela da kažem da sam brala i jabuke, šljive, za nadnicu. Pomagala mojima i kopala kukuruz, kupovala stvari na buvljaku.

foto: Dragana Udovičić

Pre nego što je postala pevačica grupe Đogani a potom i gospođa Đogani, Vesna je živeča u jako skromnim uslovima čega se ne stidi.

"Kad sam prvi put zaradila pare, otišla sam i kupila pet parfema. Od sreće sam kao seljnka kupika ne jedan nego pet", rekla je jednom Vesna.

foto: Dragan Kadić

Petočlana porodica Tanje Savić živela je od jedne plate sve dok Tanja nije postala Zvezda Granda. Tanja je kasnije porodici nadomestila sve što nisi imali.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) KARLEUŠA ISPROZIVALA SAŠU POPOVIĆA PRED KRCATIM KLUBOM: Došao je sa ženom na njen nastup, a zbog Jeleninih reči pocrveneo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track