SAŠA POPOVIĆ KAO SEKSOLOG SAVETOVAO PEJOVIĆA: Zanosiš ulevo tokom seksa, zato praviš samo žensku decu!
Foto: Luka Šarac, Vladimir Šporčić

HIT PRIČA

SAŠA POPOVIĆ KAO SEKSOLOG SAVETOVAO PEJOVIĆA: Zanosiš ulevo tokom seksa, zato praviš samo žensku decu!

Stars -

Da si radio udesno, sigurno bi bilo muško. Ovako, dobićeš tri zeta! Zamisli da budu neki neradnici, pa da moraš da ih izdržavaš, rekao je direktor „Granda“ pevaču

Saša Popović i Aco Pejović zaratili su na snimanju „Grand specijala“, i to zbog seksa!

Iako je pevač u studio na Košutnjaku došao u dogovoreno vreme, zakasnio je na početak emisije, zbog čega je direktor najveće produkcijske kuće na Balkanu pobesneo. - Alo, bre, Pejoviću, gde si dosad, ovo zaista nema smisla! Šta se pickaš tri sata?! Kod mene vreme mora da se poštuje. Ne možeš tako da se ponašaš! - urlao je Popović, a pevač se pravdao:

Vikao zbog kašnjenja

- Evo, Sale, idem. Morao sam da se presvučem. Nemoj odmah da vičeš. Tu sam, nema problema. Snimanje može da počne!

On je zauzeo svoje mesto pored Aleksandre Prijović i snimanje je počelo. Popović je najpre najavio buduću snajku Lepe Brene, a potom i folkera i već na početku žestoko udario na njega.

- Aco, ti si otac tri ćerke, svaka čast. Ali sigurno ti je krivo što treće dete nije bio sin. Mora da ti je to zasmetalo. Nema šanse da nisi želeo naslednika, jer imaš još dva brata koji imaju sinove i jednu devojčicu, a ti imaš tri ćerke - rekao je Popović.

Pejović je priznao da je Saša u pravu:

- Slagao bih kada bih rekao da nisam želeo sina, ali ja sam presrećan što sam otac tri predivne devojčice! Tada je Popović ušao u ulogu seksologa i pokušao da objasni zbog čega Aco nije dobio muško dete.

Nije mu ostao dužan

- Pa kad si pravio decu, zanosio si ulevo! Trebalo je udesno da zanosiš i sigurno bi bilo muško. Ovako, dobićeš tri zeta! Zamisli da budu neki neradnici, pa da moraš da ih izdržavaš! - našalio se Sale.

Pejović mu nije ostao dužan.

- Ti meni nešto pričaš! Pa i ti imaš ćerku i baš mi je drago što će ceo tvoj kapital da potroši neki zet! - uzvratio mu je Pejović.

Popović se nerado složio s tim.

- Pa, u pravu si. Ni ja nisam napravio muško dete, i meni je zanosilo u levu stranu - zaključio je Saša.

foto: Vladimir Šporčić

IMA SE, MOŽE SE

VOZI AUTO OD 50.000 EVRA!

Aco Pejović kupio je nova kola. Iako je dosad vozio samo džipove, ovog puta se odlučio za sportski tip četvorotočkaša. I to od čak 50.000 evra! On je u „Grand“ došao novim kolima, koje je parkirao odmah na ulazu.

- Opa, Aco, pala nova kolica! Ima se, može se - dobacivali su pevaču, a on im je odgovorio:

- Pa radi se. Ja volim automobile!

foto: Vladimir Šporčić

Kurir / LJILJANA STANIŠIĆ

Foto: Vladimir Šporčić, Luka Šarac

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) BILA JE POROČNA I PEVALA JE PO SVADBAMA: Na estradu je došla sa 15 godina, obožavali su je u Zvezdama Granda, Saša Popović joj čak i provodadžisao, a onda je samo NESTALA...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track