PEVAČE SASLUŠAVAJU ZBOG PLJAČKE SAŠE POPOVIĆA: Policija ispituje i članove porodice
Foto: Dragana Udovičić

Saznajemo: Frka na estradi posle provale u Popovićevu vilu

PEVAČE SASLUŠAVAJU ZBOG PLJAČKE SAŠE POPOVIĆA: Policija ispituje i članove porodice

Stars -

Inspektori sumnjaju da je za krađu kriv neko iz najbližeg okruženja direktora „Granda“. Iskaz će sledeće nedelje dati Saša i Suzana sa sinom i ćerkom, kao i folkeri koji su im dolazili u kuću

Na estradi je zavladala panika nakon što su lopovi upali u vilu Saše Popovića i odneli sef sa 10 satova vrednih više od 100.000 evra, kao i poverljiva dokumenta.

Kako saznaje Kurir, policija sumnja da je u krađu umešan neko iz najbližeg okruženja direktora „Granda“, pa će na saslušanje biti pozvani pojedini pevači, a iskaz će dati i svi članovi porodice Popović.

Pljačkaši su tačno znali kada Popovići nisu kod kuće

Na ovaj korak inspektori su se odlučili posle otkrića da su pljačkaši tačno znali kada Popović, njegova supruga Suzana Jovanović i njihova deca nisu kod kuće, kao i to kako da uđu u dvorište, a da zaobiđu obezbeđenje, alarm i kamere. Policajci intenzivno tragaju za počiniocima, a kako Kurir saznaje, iskaz će u toku sledeće nedelje dati Popović, ali i članovi njegove porodice. Oni će reći gde su bili u vreme kada su lopovi upali i da li sumnjaju na nekog. Takođe, po nalogu tužilaštva, policija će uzeti izjave i od nekoliko pevača „Granda“ koji su bili bliski s Popovićem i koji su mu često dolazili u kuću. Estradnjaci su u neverici primili ovu vest.

foto: Kurir

- Pre svega moram da kažem da mi je mnogo žao što se to dogodilo. Suzana i Saša su moji veliki prijatelji i rado ću da im pomognem ako mogu. Svi pevači treba da se uključe u slučaj. Odazvaću se pozivu policije! - kaže Mira Škorić.

Rada Manojlović smatra da počinioci treba da budu adekvatno kažnjeni.

- Šokirala sam se kada sam čula da su lopovi upali u Sašinu kuću. Smatram da zakon pod hitno mora da se promeni i da se vlasnik imovine maksimalno zaštiti. Neka se ugledaju malo na Ameriku i Saudijsku Arabiju kad je reč o lopovima i provalnicima. Verujem da naša policija intenzivno radi na slučaju. Naravno, ako policija smatra da mi pevači nekako možemo da pomognemo, ja sam tu, reći ću sve što znam - poručuje Rada.

foto: Kurir

Marinko Rokvić smatra da je Popovića opljačkao neko ko mu je blizak!

- Kao prvo, svakom od nas to može da se desi. Po mom mišljenju, to je uradio neko ko mu je ulazio u kuću. Ne znam koliko mogu da pomognem u ovom slučaju, ali uvek ću se rado odazvati pozivu. Veoma mi je žao što se to dogodilo. Sale je kolekcionar satova, kao i ja, i siguran sam da su baš te vrednosti lopovima bile cilj - kaže on.

I Dragan Stojković Bosanac, koji je godinama u žiriju Sašinog takmičenja „Zvezde Granda“, u šoku je.

- Mnogo mi je žao što se to dogodilo. Ja stanujem daleko od Saše, a policija neka radi svoj deo posla - kaže Bosanac.

foto: Dragana Udovičić

PRESKOČILI ZID, IZBEGLI KAMERE

Kako Kurir saznaje, policija sumnja da su razbojnici tačno znali kako da neprimetno uđu na posed Saše Popovića. Oni su izbegli glavni ulaz, već su na njegovo imanje upali s druge strane, gde se nalaze fudbalski i košarkaški tereni, kao i prostor za vežbanje, koji nije pokriven kamerama. S obzirom na to da je zid sa te strane visok više od četiri metra, pretpostavlja se da su lopovi prislonili merdevine, preskočili zid i žičanu ogradu i kroz dvorište upali u Popovićevu kuću. U to vreme nikog nije bilo kod kuće. Njihova ćerka je slavila rođendan sa drugaricama, a ni Suzanin naslednik nije bio tu.

foto: Kurir

Najbolji magazin

foto: Kurir

MAGAZIN LENA DANAS UZ KURIR: Život sa reumom

Magazin Lena, koji svake nedelje dobijate uz Kurir u današnjem broju donosi pregršt korisnih saveta i zanimljivih tekstova na najrazličitije teme.

Danas čitajte ekskluzivni intervju sa televizijskim i pozorišnim glumcem Vojinom Ćetkovićem, koji otkriva sve tajne glumačkog poziva.

Tema današnjeg broja je reuma i kako se izboriti s njom, a donosimo i zanimlljivu priču o Nenadu Stojanoviću, čiji objektiv prenosi život Zorana Đinđića.

Lena, vaš prijatelj i vodič kroz život!

foto: Kurir

Kurir / LJILJANA STANIŠIĆ

Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOK! I SAKIĆU SINOĆ OBILI KUĆU! Kamere sve snimile! Pogledajte kako lopovi obijaju vrata!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track