KOMŠIJA ŽIKA OTKRIVA DIVNINU MRAČNU TAJNU: Napije se, pa spopada muškarce! Tako je smuvala i mog oženjenog sina
Foto: Vladimir Šporčić, Svet / N.Kostić

Šokantno

KOMŠIJA ŽIKA OTKRIVA DIVNINU MRAČNU TAJNU: Napije se, pa spopada muškarce! Tako je smuvala i mog oženjenog sina

Stars -

Ona možda i pobedi u rijalitiju, fino se ponaša, a napolju je drugačija. Kad popije, nema kontrolu, tvrdi Vučković

Prvi komšija rijaliti zvezda Divne Milanović i Marka Kocića, Živko Vučković, optužio je učesnicu „Zadruge“ da je pijana spopadala muškarce po selu Dubnice, pa tako i njegovog oženjenog sina Dragana!

foto: Privatna Arhiva

Žika je za Kurir otvorio dušu i otkrio Divnine mračne tajne.

- Nije loša Divna u rijalitiju, mada slabije gledam otkad je Marko izašao. Šta ima da gledam?! Nemam mnogo vremena za to. Možda ona i pobedi. Fino se ponaša, a napolju je drugačija. Ne bih baš o tome ovako javno - kaže Žika i zastane nakratko, pa nastavi priču:

- Ona kad se napije, ne zna za granice. Marko zna za sve to i ne ljuti se valjda, koliko sam upućen. Ona tako pijana ide i spopada druge muškarce po selu, kao što je i mog sina. Al‘ šta će, nije loša. Voli da popije, a kad popije, ne zna za kontrolu. I moja žena će vam to sve potvrditi.

Žika otkriva da je Divnin muž Marko našao novu devojku, koju je uselio u kuću dok njegova supruga ne izađe iz „Zadruge“.

- Marko ima novu devojku. Doveo je neku žbunku (ženu s gustom kosom, prim. aut.) i žive zajedno. Tek što je jedna otišla, došla je druga. Neće Divna saznati za nju jer je ona u rijalitiju, a kad se vrati, Marko će je oterati. Zacopao se baš u nju, ali ne verujem da će Divnu zameniti njome. Ipak mu je ona žena i imaju dete - kaže komšija i dodaje da socijalna služba još Kociću nije vratila dete:

- Marko viđa Kristinu. Bio je pre nekoliko dana kod nje. Neće on dobiti ćerku sve dok se Divna ne vrati iz rijalitija. Neće da daju dete bez majke, iako Marko ima uslove da ga izdržava. Lepo zarađuje, a i majka mu pomaže iz inostranstva.

Tim povodom pozvali smo i Marka, ali je on ostao nedostupan do zaključenja ovog broja.

Marko o neverstvu

MALO SMO CUGNULI, PA SU ONI ZAGLAVILI U SOBI!

Divna je priznala da je imala seks sa Žikinim sinom, zbog čega je Marko insistirao u emisiji „DNK“ da se uradi test kako bi se utvrdilo da li je ćerka njegova.

- Prevarila sam Marka sa Žikinim sinom. On je oženjen. Žika ga je doveo tu, on mi sad dođe svekar - rekla je učesnica „Zadruge“, a Marko je opisao šta se dogodilo:

- Bili smo svi tu, pekli neko meso. Malo smo cugnuli. On je meni rekao: „Da idem da pitam Divnu nešto.“ Ja sam mu rekao da ide, a ne znam šta će je pitati. Posle su zaglavili tamo u sobi.

foto: SVET N. Kostic

Kurir / MARIJA DEJANOVIĆ

Foto: Svet / N.Kostić, Vladimir Šporčić, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prvi muž učesnice "Zadruge" šokirao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track