DOKTORKA NADA MACURA JE ODNEDAVNO I VODITELJKA: Nećete verovati da ima JOŠ JEDNO zanimanje i evo gde
Foto: Printskrin

ŽENA LAFICA

DOKTORKA NADA MACURA JE ODNEDAVNO I VODITELJKA: Nećete verovati da ima JOŠ JEDNO zanimanje i evo gde

Stars -

Nakon što je dobila priliku da vikendom vodi Jutarnji program na Televiziji „Hepi”, portparolka Hitne pomoćiNada Macura ostvariće se čak i kao glumica, igraće u seriji „Urgentni centar”.

Doktorka ne krije da je uzbuđena zbog novog angažmana koji je blizak njenom profesionalnom pozivu. Nada će se u seriji zvati Nađa Lekić i igraće u dve epizode.

"Tačno je da ću imati epizodnu ulogu u „Urgentnom centru” i drago mi je zbog toga. Biću doktorka u staračkom domu, što je blisko mom pozivu. Na setu ću biti sa jednim kolegom glumcem, koji glumi doktora, ali je pravi glumac, dok sam ja gost glumac. Nemam tremu jer već imam glumačkog iskustva. Do sada sam se oprobala na daskama koje život znače, a sada će to biti serija. Ostaje mi još da zaigram na filmu", kaže kroz osmeh Nada.

"Glumcima ne smeta što igram sa njima. Svi mi pomažu kada treba i daju savete. Znaju da im ja neću uzeti posao jer mene gluma ne interesuje kao njih. Ja sam doktorka, a sve ovo ostalo što radim to je više hobi. Mislim da me glumci vole i da im je lepo sa mnom".

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track