NAŠLI SU PROSTOR

(FOTO) PRIJA OTKRILA SVE DETALJE VENČANJA: S kim bira venčanicu, koliko će gostiju biti i da li će zapevati na svojoj svadbi...

Stars -

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović zakazali su svadbu za jun, već su odabrali kumove, Aca Pejović i košarkaš Miloš Teodosić.

Pevač je kod Jovane i Srđana u Jutarnjem programu otkrio da već iza sebe ima devet kumstova.

"Kako na estradi tako i u životu, znam da kumstva pucaju. Iza sebe imam devet kumstava i nijedno kumstvo nije puklo niti poljuljano. Veran sam do koske kao kum. Ona sad mene ima da slušaša, jer će se venčati još pred Bogom i u crkvi", rekao je Pejović.

foto: Printscreen

"Rekao mi je da ću morati da ga slušam", složila se Prijovićeva.

Aleksandra je otkrila kako teku planovi venčanje.

"Zakazali smo prozor, bili smo u i crkvi, zakazali smo i tamo datum. Probala sam jednu-dve venčanice, samo da vidim kako mi stoje, još nisam našla onu pravu. Tražim venčanicu i u tome mi pomažu moja mama, Filipova mama Zorica, naravno konsultovaću se i sa Brenom i kumom", rekla je Prijovićeva.

Biće to vesela svadba, jer će biti mnogo kolega, svi će se dohvati mikrofana i to će biti veselo. I zašto da i mlada ne zapeva. Biće više od 500 gostiju", dodao je Pejović, a Aleksandra je kroz osmeh potvrdila.

foto: Printscreen

Otkrila je da traži pesmu i da ima veliku podršku verenika i da joj Filip bira pesme i da mu potpuno veruje.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) PRIJA SE VERILA NA DAN ZALJUBLJENIH: Pogledajte kakav joj je PRSTEN dao Filip! BLJEŠTI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track