IMA PROBLEMA SA GLASNIM ŽICAMA

KATARINA GRUJIĆ SE OPERISALA: A sad joj je ugroženo zdravlje i sve zbog OVOG POROKA

Stars -

Pevačica Katarina Grujić nedavno je imala operaciju glasnih žica, a čak i nakon hirurškog zahvata tvrdi da joj je teško da se oslobodi poroka.

"Jedina stvar koju nikada neću ostaviti su cigarete. To mi je najveća mana i porok, ali šta da se radi. Verovali ili ne, jedino oko čega se raspravljam sa roditeljima su upravo cigarete. Oni me stalno teraju da ih ostavim jer smatraju da mnogo štete mom zdravlju. Od petnaeste godine konzumiram cigare, a danas imam 25, tako da ću tu naviku teško da iskorenim", poručuje Katarina, koja je pod temperaturom došla u gostovanje u jednu emisiju.

"Jako sam bolesna poslednjih dana i ne znam kako sam izdržala celu nedelju na nogama. Trebala sam da odem na infuziju, ali sam pomerila lečenje zbog obaveza koje imam i koje nikako da završim. Stalno imam snimanja spotova, albuma, jer moj album prvenac treba da izađe uskoro", rekla je pevačica, koja je u jednom trenutku morala da napravi pauzu u muzičkoj karijeri zbog zdravstvenih problema, ali je to očigledno nije opametilo.

Ona trenutno uživa u romansi sa novim dečkom Konstatinom, a sebe je nedavno častila i nekretninom na Vračaru.

Kurir.rs/Bliv/Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track