FOLKERKA RAZVIJA BIZNIS NA BUKULJI: Vesna Zmijanac ulaže 150.000 evra u poljoprivredu
Foto: Petar Đorđević

Otkrivamo

FOLKERKA RAZVIJA BIZNIS NA BUKULJI: Vesna Zmijanac ulaže 150.000 evra u poljoprivredu

Stars -

Zmijančeva kupuje još jedan plac na planini kod Aranđelovca, gde već ima kuću, na kojem će sagraditi plastenik i staklenik i posvetiti se uzgajanju voća, povrća i cveća

Vesna Zmijanac uskoro će se posvetiti novom biznisu - poljoprivredi. Ona planira da uloži 150.000 evra u uzgajanje voća, povrća i cveća na Bukulji, planini kod Aranđelovca, gde već godinama ima imanje.

Budući da je u prirodi pronašla svoju oazu sreće i mira, pevačica poslednjih godinu dana razmišlja da razvije posao koji će joj pričinjavati zadovoljstvo da mu se posveti. Iako je svesna da takav biznis iziskuje dosta vremena i novca, Vesna bi spremno ušla u potpuno novu priču.

foto: Promo

Podrška ćerke

S obzirom na to da je redovno na Bukulji, saznala je da se prodaje jedan veliki plac. Raspitala se, dobro ga osmotrila i pregovarala o kupovini. Prema preporuci jednog zemljoradnika, ona se kasnije pozabavila razgledanjem plastenika i staklenika, a kupila je i priručnike iz kojih može da nauči sve o ovoj delatnosti. Želi da ima svoj paradajz, krastavac, tikvice, krompir i druge proizvode, koje kasnije može i da prodaje na veliko. Međutim, nikuda ne žuri. Prvo čeka da se završi neka papirologija u vezi sa placem, a onda će polako da počne sa ulaganjem u novi biznis i traženje radnika. Vesnu je u ovoj odluci podržala ćerka Nikolija Jovanović, što je njoj veoma bitno. Zmijančeva će uporedo redovno nastupati i baviti se muzikom, ali jednog dana, kad prestane da peva, totalno će se skloniti iz grada i otići na svoje imanje. Do tada će njeni zaposleni voditi računa o proizvodnji.

Pozvali smo Vesnu za komentar, ali ostala je nedostupna do zaključenja ovog broja.

Povukla se iz javnosti

Podsetimo, otkako se pevačicina ćerka Nikolija porodila, Zmijančeva se sklonila iz javnog života. Ona se sve manje pojavljuje na snimanjima emisija i javnim događajima, ali to ne umanjuje interesovanje publike za njene nastupe. Pošto ne planira još dugo da se bavi muzikom, ona na vreme želi sebe da obezbedi i počne da se bavi još jednim poslom koji joj prija.

foto: PaparazzoLov

Super tata Reper uživao u druženju s naslednicom

RELJA U PARKU S ĆERKOM

Bivši član grupe Elitni odredi Relja Popović prošetao je ćerku dok je njegova supruga Nikolija u to vreme završavala poslovne obaveze. Uprkos tome što smo navikli da se njegova tašta Vesna Zmijanac ne razdvaja od unuke, ovog puta je preuzeo njenu ulogu i brinuo se o naslednici. Ekipa emisije „Paparaco lov“ prvi put je snimila repera kako šeta dete, a potom je vodi da se igraju u parku, koji se nalazi nedaleko od stana u kojem žive. Malo su se klackali, a malo se ljuljali. Pored devojčice, Relja je potpuno podetinjio i svojoj ćerki ispunjavao svaku želju kako bi joj bilo zabavno.

foto: PaparazzoLov

Kurir / MARIJA DEJANOVIĆ

Foto: Petar Đorđević, PaparazzoLov, Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track