CAKANA ŠETA MAČKU NA POVOCU: Dragica Radosavljević skroz moderna
Foto: Kurir

Hit paparaco

CAKANA ŠETA MAČKU NA POVOCU: Dragica Radosavljević skroz moderna

Stars -

Pevačica svakog dana izvodi svoju ljubimicu napolje, a kako bi stalno bila uz nju, obezbedila je zaštitu kao da uz nju ide pas

Dragica Radosavljević Cakana prva je od domaćih javnih ličnosti koja je prigrlila novi svetski trend - šetanje mačke na povocu.

foto: Kurir

Folkerka već dugo živi u beogradskom naselju Sremčica, gde ima veliko dvorište i dosta prostora, ali i pored toga ona svoje kućne ljubimce ipak drži isključivo u kući. Zato se i trudi da im omugući sav luksuz i komfor. Najdraža joj je mačka koja s njom i suprugom Nebojšom Negićem živi već nekoliko godina i o njoj posebno vodi računa.

- Videla sam da ljudi na Zapadu, u velikim gradovima, izvode svoje mačke u šetnju na povocu. Mogu vam reći da mi se ta ideja odmah svidela, jer je tako ljubimac bezbedniji, ne može da pobegne na ulicu ili da se popne na drvo, po čemu su mačke posebno poznate. Meni se dešavalo da kad mačku pustim u dvorište, ona negde odluta i vrati se tek uveče. Zato sam odmah kupila ovaj povodac i sada je isključivo tako izvodim u šetnju - rekla nam je Cakana.

Inače, pevačica i kad macu šeta po svom dvorištu, u jednoj ruci drži povodac, a u drugoj čašu vina. Nju druženje sa životinjom izuzetno opušta pa kad god je kod kuće, ona se isključivo bavi svojom mezimicom, koju obožavaju i njeni unuci.

Kurir / I. Ercegovčević

Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAKVA TRANSFORMACIJA: Andreana Čekić promenila imidž, evo kako sad izgleda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track