A JE LI PLAĆENA CARINA? Dara nosa bundu od šverca!
Foto: Aleksandar Jovanović

Doneli joj iz Ciriha

A JE LI PLAĆENA CARINA? Dara nosa bundu od šverca!

Stars -
Dara Bubamara, pevačica i učesnica TLZP-a, našla se u centru medijske pažnje kada je objavljeno da joj je prijateljica i koleginica Indira Radić prošvercovala garderobu iz inostranstva.

Pevačica je „u svoju odbranu“ rekla kako nije u pitanju garderoba, već samo „tričava“ bunda, ali nije pojasnila da li je ocarinjena.

"Ma kakva garderoba, u pitanju je baš ova bunda koja je na meni. Kupljena je u Švajcarskoj, tražila sam drugarici da mi je kupi i ona je trebala da mi je pošalje. Pošto nisam mogla više da čekam da stigne, zamolila sam Indiru da mi je donese, jer je ona u tom trenutku bila u Cirihu, tako da mi ju je ona samo donela. Nikakav šverc, nikakve gluposti, bunda je kupljena u radnji", rekla je Dara, ali nije otkrila zašto Indira nije platila carinu, već je brže-bolje prešla na hvalospeve koleginice.

"Hvala Indiri, ona je divna. Mnogo je volim i za nju bih sve učinila, kao i ona za mene. Ih, koliko puta i ja njoj donesem nešto kada me zamoli, jer smo dobre prijateljice. Mene kolege generalno vole, osim osobe sa kojom ne pričam, ali imam lep odnos sa svima i svakome bih pomogla", rekla je u dahu pevačica.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track