ABRONOŠA: Bumbar šmrkao kokain u kafiću

Usred srede

ABRONOŠA: Bumbar šmrkao kokain u kafiću

Stars -
Sličnu naviku kao Bumbar godinama je imao i slavni pevač, kog ćemo zvati Gospodin

Drage moje abronoše, stigla je još jedna sreda, a ja vam, kao i uvek, dolazim s novim pričama i gradskim abrovima. Današnja zvezda je Bumbar, glumac koji je godinama u žiži javnosti zbog raznih ispada i skandala, kojih kod njega ima na pretek. Da je Bumbar uvek vodio buran i poročan život nije nikakva tajna, ali jeste neobično to što se on uopšte nije trudio da to sakrije.Moja bliska prijateljica za vreme studija radila je u jednom beogradskom kafiću u koji je redovno navraćao Bumbar.

Nedavno mi je ispričala da je, osim bahatog ponašanja, na koje je osoblje tog kafića već bilo oguglalo, popularni glumac često pred svima demonstrirao i kako se pravilno koristi kokain.

Naravno, njemu to niko nije tražio, niti je ikoga to zanimalo, ali je Bumbar bio uporan da svima pokaže kako on „profi šmrče koku u deset ujutru“. Šteta što se odao tom poroku jer je veoma talentovan i verovatno bi napravio mnogo uspešniju karijeru da je imao drugačije prioritete.Sličnu naviku kao Bumbar godinama je imao i slavni pevač, kog ćemo zvati Gospodin. Pošto je pevač bio ozbiljno navučen na kokain, često je ostajao bez prebijene pare, pa je koristio neke veoma čudne metode da namoli dilere da mu poklone malo dopa.

Kad mu nijedna metoda ne upali, Gospodin je znao da postane drzak i da surovim dilerima poruči kako oni moraju da ga časte jer je on velika zvezda! Inače, on se zabavljao nekoliko godina s pevačicom Lujkanom, ali je ta ljubav pukla jer nisu više mogli da zajedno finansiraju uživanje u opijatima.Treća današnja zvezda je takođe glumac, pripadnik mlađe generacije, zvaćemo ga Ledeni. Još dok je bio student glume zabavljao se s koleginicom s klase Božanom, a njihova ljubav trajala je prilično dugo, čak se šuškalo da razmišljaju i o braku. Međutim, sve je puklo i oboje su pošli svojim putevima, koji im se poslednjih godina ukrštaju.

Ledeni sve više vremena provodi s rođenom sestrom svoje bivše, koja je takođe glumica. Dobro upućeni u njihov odnos tvrde da se Ledeni baš nameračio na mlađanu glumicu i da će, po svoj prilici, ovaj put uspeti da se oženi jednom od poznatih sestara. O tome, bar zasad, Božana ništa ne zna. Ne sluti šta se dešava dok ona uživa u srećnom braku.Toliko od mene. Do sledećeg susreta, vodite abrove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track