ABRONOŠA: Otimačica vradžbinama zavela dečka

Usred srede

ABRONOŠA: Otimačica vradžbinama zavela dečka

Stars -

Pozdrav, abronoše! Nadam se da ste me se uželele, jer ja vas jesam! Elem, da ne dužim mnogo, krećem s pričama!

Skoro sam čula jednu strašnu priču. Starija pevačica, zvaćemo je Otimačica, dugo je želela da zavede bogatog muškarca, pa se bacila na najgore stvari. Kad je uspela da ga smuva, Dečko, tako ćemo ga oslovljavati, tretirao ju je kao kres šemu. Kako je ona želela da on ostane zauvek njen, Otimačica je išla kod vračara! Iako deluje fino, kulturno i obrazovano, ona veruje u natprirodne stvari.

Veštice i vidovnjaci koje je posećivala pravili su joj raznorazne mućkalice i zvrčkice za njenog Dečka. Vračara je pevačici pravila ljubavne napitke koje je podmetala voljenom u kafu i ručak, bavila se i vudu magijom, uzimala mu vlasi s glave dok je spavao, podmetala mu svašta u orman i garderobu. A imala je i razne rituale noću dok je spavao pored nje.

Naježila sam se kad sam čula na šta je sve spremna. I na kraju je konačno bio njen. Da li su za to zaslužne magije ili njeno seksualno umeće, ne znam. Kako bilo, Otimačica je ispunila svoju želju i sad upravlja svojim Dečkom. On je praktično lud za njom, sve pare daje na nju. Kupuje joj šta poželi, a i svoju prošlost je skroz batalio, pa je tako zapostavio prijatelje i porodicu.

Druga priča tiče se isto pevačice, samo mnogo mlađe od Otimačice, a zvaćemo je Elokventna. Za nju sam saznala šokantne stvari. Elokventna ima dugogodišnju vezu. Često naglašava kako joj je ljubav idilična i da sa svojim dragim ima planove, a zapravo dečku radi iza leđa i viđa se s drugim momcima. A neki joj za to daju novac.

Pre nekoliko godina bila je u obećanoj zemlji, a tamo ju je vodio jedan Sportista. Elokventna se preko Bare provodila za sve pare (ovo se i rimuje), a znate koliko je zaradila? 60.000 evra! Sportista važi za galantnog mladića, puno zarađuje, pa mu je to ništa. A čuo je da je mala dobra u krevetu, pa je morao da je isproba, kao i mnoge druge što je isprobao. Elokventna je tamo uživala, izlazila, šopingovala, a u međuvremenu je ispunjavala svaku perverznu želju svog pratioca. Sportistu je ostavila punog srca, a ona je u Srbiju stigla punog džepa.

Toliko za danas od mene. Ljubi vas i voli vaša Abronoša!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track