ABRONOŠA: Pevač vara ženu s ćerkinom profesorkom

Usred srede

ABRONOŠA: Pevač vara ženu s ćerkinom profesorkom

Stars -

Kažu da njegova žena ništa ne sluti, ali da je pitanje dana kada će saznati za suprugovu aferu, jer je to na mnogim mestima po gradu glavna tema

Zdravo, drage moje abronošice! Što nam je zima bliža, to je više selebriti događaja gde poznati mogu da se zagreju i popiju pokoju. A čim se oni negde okupe, nategnu čašicu, otvore dušu - eto i nama priča! Ove nedelje sam vam pripremila baš sočne specijalitete, za koje sam sigurna da će vam se svideti.Ovu priču sam načula pre nekih mesec dana. Nisam htela odmah da vam je ispričam, ali, priznaću vam, dočekala me je kao šamar. Jer glavni akter je pevač Provincijalac, koji se već godinama predstavlja kao porodični čovek kojem je žena najvažnija na svetu.

Kad ono, iza paravana, on uopšte nije tako sladak. Kako se već uveliko priča po gradu, Provincijalac vara ženu sa ćerkinom profesorkom. Kažu da njegova žena ništa ne sluti, ali da je pitanje dana kada će saznati za suprugovu aferu, jer je to na mnogim mestima po gradu glavna tema.Druga naša zvezda je tata pevačice Lepojke. Njegova mezimica upala je u finansijsku krizu i nekako je uspela da se skrpi da snimi pesmu, ali ni cvonjka nije imala za spot. Ona je zakukala, kome drugo nego roditeljima, pa je njen otac rešio da uzme stvar u svoje ruke. Pošto ni on nije imao da joj da 10.000 evra, setio se jednog mladog fudbalera iz kraja.

Pozvao ga je na kafu i tražio mu pare, uz obećanje da će se založiti kod svog prijatelja, jednog našeg uticajnog trenera, da ga progura i učini ga poznatim. Ali mladi sportista se nije dao, zahvalio se na ponudi i poručio da on ne želi da plaća da bi došao do većeg kluba. Tako je Lepojka ostala bez spota. Imam još jednu priču. U pitanju je pevač Triler. Za njegove švaleracije zna i njegova žena, ali se van svoja četiri zida pravi luda. Ona pokušava da sakrije istinu da njen muž više i ne živi s njom. Njihove komšije uveliko pričaju da je ženica Trilera izbacila iz kuće, da on živi s drugarom, ali da se pred televizijskim kamerama pojavljuju zajedno kako bi se sačuvali od bruke.Drage moje, toliko za danas. Ljubim vas!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track