ABRONOŠA: Političar odlepio za Lavicom

Usred srede

ABRONOŠA: Političar odlepio za Lavicom

Stars -

Preletač je, naime, opsednut time gde se kreće njegova ljubavnica, pa joj je ugradio GPS u kola (koja joj je on kupio)!

Zdravo, drage moje tračare! Uh, kako sam vas se uželela! Za današnje druženje spremila sam nekoliko priča, a jednu ste mi vi dojavili, na šta sam veoma ponosna jer vidim da i vi, baš kao i ja, obožavate da vodite abrove!Stvarno mi nisu jasni oženjeni političari koji trče za starletama. Iskreno, zapanjila sam se kada sam čula da je Rasterivač bacio oko Lavicu, koja je željna medijske pažnje, pa se jadna šeta gola i na minus 20.

Rasterivač je uporan da je kresne, svakodnevno joj šalje poruke i poklone, mada ne znam zašto jer je Lavica veoma lak plen. Političar ne štedi, ali plaši me to što mala brže priča nego što razmišlja, pa mislim da lako može da ga raskrinka i ugrozi mu karijeru!Dugo nisam pisala o oženjenom pevaču Preletaču i njegovoj ljubavnici, zvaćemo je Pažena. Preletač je, naime, opsednut time gde se kreće njegova ljubavnica, pa joj je ugradio GPS u kola (koja joj je on kupio)!

Iako ona sada ima drugog dečka i „završila“ je s Preletačem, to je privid, jer se oni obožavaju baš kao i prvog dana! Kada nisu zajedno, Pažena mora da uključi lokator kako bi Preletač imao uvid gde se ona kreće. Nedavno je mučenica bila u žurbi, pa je zaboravila da ga uključi, a Preletač je pobesneo!Pozvao je i urlao na nju jer mora da se zna ko je gazda u njihovoj vezi! Pažena je pocrvenela jer je razgovor čula njena prijateljica, a počela je i da plače jer se Preletač opasno naljutio na nju i nije hteo da je čuje dva dana! No dobro, ni ona nije ništa bolja, pa insistira da Preletač nju obaveštava gde god da pođe, a potom i pošalje sliku s mesta na kom se nalazi, čak iako je žena s njim. He-he, znate kako kažu, svaki lonac nađe poklopac.Treći trač koji sam spremila je poklon od vas, dragi moji. Jedna abronošica mi je šapnula da poznaje dečjeg animatora koji rade proslave poznatih po elitnim delovima grada. Međutim, nisu svi poznati baš galantni! Čim sam dobila mejl, krenula sam u potragu i saznala da jedna pevačica, zvaćemo je Lutka, za rođendan svog deteta nije ni dinar častila klovna! Ona je čak smatrala da on treba da odradi to za „dž“ jer ona je poznata i njemu je to reklama! Ako imate još neki tako sočan trač, pišite mi na abronosa@adriamedia.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja