ACA LUKAS SE VRATIO STAROM POROKU: Bilo mi je lako da glumim kockara
Foto: Nebojša Mandić

Sve za film

ACA LUKAS SE VRATIO STAROM POROKU: Bilo mi je lako da glumim kockara

Stars -

Koliko mi se dopalo, na kraju sam tražio da još snimam, da mi se produži uloga, kaže Lukas

Aca Lukas uzbuđen je pred premijeru filma „Jesen samuraja“, u kojem i on ima ulogu. Pevač baš i nije morao mnogo da glumi jer mu je poveren lik kockara.Kako nam je rekao, nije mu bilo teško da se snađe na filmu jer mu je kockanje već poznat teren.

- Jedva čekam da bude premijera, mada sam imao tremu dok sam snimao film. Imao sam sreću da sam uz pomoć ostalih glumaca dobro savladao ulogu. Koliko mi se dopalo, na kraju sam tražio da još snimam, da mi se produži uloga - kaže Lukas i dodaje:

- Mislio sam da snimanje filma ima veze sa snimanjem spotova, ali nije tako. Ovi koji rade spotove glume filozofe i Spilberge, a nisu to. Ja bih voleo da mi spotove rade profesionalci kao što je Danilo Bećković. Uopšte nisam morao da uzimam časove glume, ja sam igrao nešto što mi je blisko celog života. Vrlo dobro sam se snašao u ulozi kockara.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Ja ne volim da se kladim, ali kockanje je dugo bilo deo mog života i to mi nije nešto nepoznato - kaže Lukas i dodaje da njegova najmlađa ćerka još ne zna da joj tata glumi u filmu.

- Viki ne zna da glumim u filmu, ali jedva čekam da je odvedem na premijeru - završava pevač.J. C. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track