ACA ŽIVANOVIĆ U PANICI: Ukrali mu telefon pun eksplicitnih fotografija!
Foto: Printskrin

Prebledeo

ACA ŽIVANOVIĆ U PANICI: Ukrali mu telefon pun eksplicitnih fotografija!

Stars -

Golišave fotografije, posle nekih pevačica, ali i pevača mogle bi da ugledaju svetlost dana i kada je mladi i uspešni pevač Aleksandar Aca Živanović u pitanju.

Naime, Aci su ukrali mobilni telefon sa kompromitujućim fotografijama na jednom nastupu, a on je od tada veoma zabrinut zbog mogućnosti da se ovaj sadržaj pojavi u javnosti. "Aci je ukraden mobilni telefon na nastupu koji je imao pre nekoliko dana. Svi sumnjamo da je to uradila jedna od njegovih obožavateljki, budući da ima mnogo onih koje ga opsedaju na društvenim mrežama, a te noći je klub bio pun mladih devojaka koje su došle samo da bi ga videle, upoznale... Kada je Aca shvatio da mu je telefon nestao prebledeo je, nije mu bilo dobro uopšte. Shvatio je da to može da mu napravi velike probleme, budući da je u mobilnom imao kompromitujuće fotografije koje bi možda mogle da dođu do medija. On slučaj nije želeo da prijavljuje policiji", kaže dobro obavešteni izvor blizak pevaču.

Pinkova zvezda je potvrdila da je izgubio telefon, ali nije želeo da prizna na koga sumnja.

"Ne znam kako ste to saznali... Tačno je da mi je nestao mobilni telefon, ali ne mogu da kažem da sumnjam na određenu osobu. Ništa više nemam da kažem na tu temu", rekao je pevač.

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track