ADNAN JE DIGAO SVE NA NOGE: Bio si za 10! Imaš DIJAGNOZU, a to znači da ćeš biti USPEŠAN!
Foto: Printskrin

Pred njim je sjajna karijera

ADNAN JE DIGAO SVE NA NOGE: Bio si za 10! Imaš DIJAGNOZU, a to znači da ćeš biti USPEŠAN!

Stars -

Adnan Jerlagić iz Mostara uspeo je digne ceo studio na noge, a pokupio je i simaptije žirija.

Ana Bekuta je prva dala glas Adnanu jer joj se izuzetno dopao takmičarev glas. Takmičar se predstavio pesmama Željka Joksimovića i Zdravka Čolića."Odličan, ja sam odmah glasala, fenomelno", rekao je tajanstveni član žirija odnosno Mira Škorić. Sa njom su se svi složili.

MARIJA ŠERIFOVIĆ ODBRUSILA DIREKTORU: Što me bre ovaj Popović NERVIRA! On je kao Hitler!"Bio si odličan. Sigurna sam ti imaš dijagnozu, a to znači da ćeš biti izuzetno uspešan lik. Budi upoRan, radi i sve će to da bude super", rekla je Marija Šerifović. Viki Miljković vidi Adnanu blistavu karijeru."Toliko si bio dobar sve podigao na noge! Odlično!" Ani Bekuti se dopalo sve... glas ali i energija.

"Krenuo si energično, dobro, nepogrešivo se čuje! To je čula i publika u studiju", bila je kratka pevačica, baš kao i Dragan Stojković Bosanac."Ti si bio za 10! Naročito ova druga pesma." Karleuši se dopalo što ju je Adnan gledao u oči dok je pevao.

"Kod tebe se vidi da si poseban, na dobrom si putu za ovaj naš posao. U drugoj pesmi si imao tako lepu komunikaciju... to jako dobro za šoubiznis. Ti si jedan od retkih muškaraca koje ovde stajao i mene gledao u oči i meni se to jako dopalo. Hrabar si, znaš da se ponašaš, jako si taletnovan. Nastavi tako, daleko ćeš dogurati", rekla je Jelena Karleuša.

"Pred tobom je sjajna karijera", smatra Snežana Đurišić kao i većina njenih kolega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja