AFERA HOTELSKA SOBA TRESE ESTRADU MIROSLAV: Pitajte Brenu kako nam je bilo!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Iliću smešno što je pokušao da siluje koleginicu

AFERA HOTELSKA SOBA TRESE ESTRADU MIROSLAV: Pitajte Brenu kako nam je bilo!

Stars -

Pevač se uopšte nije uzbudio što je otkriveno da je pre 30 godina upao kod vlasnice „Granda“ u hotelsku sobu s namerom da je prisili na seks

Nakon što je Kurir u jučerašnjem broju ekskluzivno otkrio da je Miroslav Ilić pokušao da siluje Lepu Brenu sredinom osamdesetih u hotelu „Slavija“, oglasio se pevač, kojem je ovaj njegov monstruozni postupak smešan.Naime, on je u izjavi za Kurir ironično i s podsmehom poručio da se za sporni događaj obratimo vlasnici „Granda“ kako bi nam ona detaljno ispričala šta se dogodilo kobne noći.

- Ha-ha-ha. Ma pustite to, molim vas. Neću to da komentarišem, zovite Brenu i te vaše izvore i neka vam oni sve to lepo ispričaju kako je bilo - rekao je, ne prestajući da se smeje.Breni sigurno sve ovo nije smešno. Verovatno joj nije ni prijatno što je na videlo izašlo nešto što je skrivala više od tri decenije. Vlasnica „Granda“ trenutno se nalazi na odmoru u Hrvatskoj i njen broj telefona je bio nedostupan kad smo je pozvali, tako da smo i juče ostali bez njenog komentara na Ilićev monstruozni postupak. Njen suprug Boba Živojinović, koji je s njom na moru, nije nam se javljao na telefon niti je odgovarao na naše poruke.Podsetimo, Kurir je u jučerašnjem broju ekskluzivno otkrio da je Ilić pokušao da napastvuje Brenu u hotelu „Slavija“ posle jedne zabave na kojoj su pevali. Njih dvoje su tada dosta radili zajedno jer su imali duet „Jedan dan života“ i bili su u korektnim odnosima. Ali sve se promenilo kada je Ilić mrtav pijan upao u njenu sobu želeći da imaju seks. Napao ju je, ona se branila, ali je uspela da se otarasi pomahnitalog kolege tek kad je uletelo obezbeđenje, koje je čulo njeno zapomaganje, i izbacilo Miroslava napolje. Brena nije htela Ilića da prijavi policiji kako bi izbegla skandal, a kako smo saznali, za ovu neprijatnu situaciju znaju samo njeni najbliži. Čak ni s kolegama nikada nije htela da podeli šta je sve doživela sa Ilićem.

SRAMOTA Drljača brani Miroslava IlićaTREBALO JE DA PITA BRENU ZA SEKS, PA DA NAPADA!Ilićevog kolegu Boru Drljaču nije iznenadilo što je Miroslav upao u Breninu sobu s namerom da s njom ima seks.- U to vreme Miroslav je mnogo pio, a kad je bio pijan, znao je da bude baš nezgodan. Zbog toga me i ne čudi da je to uradio, ako je zaista uradio. Ja o tome do sada ništa nisam čuo, ali verujem da je i on, kao i svi mi, bio u sobi s koleginicama, pokušao nešto i bio izbačen - kaže Drljača i nastavlja:- Njegovo je bilo da pita. Nije trebalo odmah da je napada. Brena je u to vreme najbolje izgledala, svi su je hteli. Bila je seks-bomba, verujem da mu se svidela. Ona svoju lepotu nije koristila, bila je vaspitana i lepo se ponašala. Ali i Miroslav je dobar čovek.

ReagovanjaPEVAČI ZATEČENI SAZNANJEM DA JE MIROSLAV ILIĆ SEKSUALNO NAPAO BRENUGoca BožinovskaBIO JE NEZGODAN KAD POPIJEBrena mi nikad ništa nije pričala o tome. Miroslav je uvek bio dobar prema meni, ali mi je bivši muž Rade Vučković pričao da je bio vrlo nezgodan kad se napije.Zoran Radanov (Slatki greh)MOGUĆE JE DA JE TO ISTINANe znam ništa o tome, ali sve je moguće. Mi smo svirali s Brenom, ali nismo bili toliko bliski, pa nam nije pričala svoje intimne stvari. U to vreme nije bila u braku, bila je slobodna i mogla je da radi šta hoće.Zorica MarkovićMIROSLAV NE LIČI NA NASILNIKANikad nisam čula za tu priču. Inače, s Miroslavom nikad nisam bila bliska, ali mi ipak ne liči na nasilnika.Zlata PetrovićU ŠOKU SAMMolim? U šoku sam! Bože, šta sve neću čuti. Nikad ne bih rekla da je Miroslav u stanju to da uradi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja