ALAL VERA: Brena Viktoru dala 50.000 evra za nargila bar
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

Pevačica mlađem sinu ispunila želju

ALAL VERA: Brena Viktoru dala 50.000 evra za nargila bar

Stars -

Pevačica podržala tek punoletnog Živojinovića da otvori lokal u Ulici Strahinjića Bana, poznatom kao Silikonska dolina

Lepa Brena odlučila je da odreši kesu kako bi uposlila mlađeg sina Viktora Živojinovića. Iako je ove godine napunio tek 18 godina, odlučio je da napravi pauzu u školovanju i započne privatni biznis.Viktor je majci i ocu Bobi Živojinoviću tražio novac za nargila bar, a kako saznajemo, oni su rešili da mu ispune tu želju i ulože novac u njegov posao. Najmlađi Živojinović pronašao je lokal u samom centru Beograda, u Ulici Strahinjića Bana, poznatoj kao Silikonska dolina, i opremiće ga po svetskim standardima. Kako tvrdi dobro upućeni izvor, u posao će uložiti oko 50.000 evra.Pošto Viktora, za razliku od njegove braće Filipa i Stefana, koji svoju budućnost vide u Americi, ne zanima mnogo fakultet, poželeo je da razvije biznis na našim prostorima i postane samostalan.

- Kad je Viktor maturirao, razmišljao je o tome čime bi mogao da se bavi. S obzirom na to da obožava da obilazi kafiće i noćne klubove, došao je na ideju da otvori nargila bar, koji je poslednjih godina sve popularniji u Srbiji - priča naš izvor i nastavlja:

- Brena i Boba složili su se s njegovim izborom. Nedavno su gledali lokal koji im se svideo. Živojinović želi veći prostor kako bi gosti osetili pravu čar Bliskog istoka. Planira da ubaci i trbušne plesačice, koje će praviti haos - rekao je prijatelj porodice Živojinović.Inače, Brena i Boba insistirali su na tome da se Viktor školuje u inostranstvu, ali on je to odbio jer ne želi da napušta Srbiju. Za razliku od njega, pevačicin stariji sin Stefan prošle godine je diplomirao na Univerzitetu Beri u Majamiju, dok je Filip takođe završio menadžment u Americi.Pozvali smo Viktora za izjavu, ali nije se javljao do zaključenja ovog broja. Ni Brena nije odgovarala na naše pozive.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track