ALDIN NAJEŽIO BORU ČORBU: Ostavio si utisak, ti si izuzetan pevač!
Foto: Printskrin

Pinkove zvezde

ALDIN NAJEŽIO BORU ČORBU: Ostavio si utisak, ti si izuzetan pevač!

Stars -

Takmičar "Pinkovih zvezda" Aldin Čergić (28) ostavio je dobar utisak na žiri. Oni su navikli na njegovo izvanredno pevanje, a večeras su savetovali na čemu bi trebao da poradi.

Bora je na samom početku imao reči hvale.

"Naježio si me, svaka ti čast", rekao je Bora i dodao da je Aldin pesmu od Saše Matića "Kad ljubav zakasni" otpevao savršeno. Miroslav Ilić smatra da nije bilo savršeno kao i da je očekivao više od takmičara.

"Očekivao sam više znajući te od ranije, malo si bio neprecizan", rekao je pevač, a onda se Marina Tucaković ubacila u komentarisanje.

"Sve u svemu meni se ovo dopalo, činjenica je da si na par mesta bio neprecizan, ali nema veze. Ostavio si utisak na mene" istakla je ona.

"S obzirom da si dobar pevač, ova je bila korektna, ne vrhunska. Bilo je malo nepreciznosti, trebalo je malo ukrasa, ali boja koju ti posduješ nemaju njih trojica, ona je sjajna. Daju se doterati ti nedostatci koje imaš, oni su nebitni", istakao je Haris. Ceca Ražnatović je bila zadovoljna."Šta da kažem? On je izuzetan pevač! Imaš fenomenalnu boju ali nisi bio opušten kao što znaš. Ti imaš sjajne odlične predispozicije, samo pevaj onako kako ti je Bog dao", istakla je Ceca.

 Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track