ALEKSANDRA NAKON IZBACIVANJA: Saška i Goga su glavne mirođije, a Filip je pravi rijaliti igrač
Foto: Printskrin

Iznela mišljenje o svemu

ALEKSANDRA NAKON IZBACIVANJA: Saška i Goga su glavne mirođije, a Filip je pravi rijaliti igrač

Stars -
Pevačica Aleksandra Blagojević je večeras napustila rijaliti "Farma", uprkos tome što je pobedila u kvizu znanja i dupliranju glasova.

Ona je bila nominovana sa Dušicom Grabvoć, a sa 47 odsto glasova publike izgubila je borbu za glavnu nagradu od 50.000 evra. Tokom boravka na imanju, Aleksandra je imala korekatn odnos sa svima, a farmeri su okarakterisali kao dobru osobu. Po izlasku iz rijalitija, pevačica je otkrila šta o kome misli.

"Milion glasova je bilo za mene, ne znam šta se desilo. Prosto sam znala da ću doći u civilizaciju", rekla je Aleksandra samo što je stigla u studio. Ona tvrdi da niko nije uspeo da je dotakne u rijalitju pa zato i nije ulazila u svađe.

"Nisam bila povučena, bila sam to što jesam. Jedino što sam bila umrona jer sam pre ulaska imala dosta nastupa. Milsila sam da ću se odmoritit na "Farmi", ali počeo je haos", priča Aleksandra koja kaže kako je slabo jela na imanju jer je navikla na jaču hranu. Za ovih 14 dana najviše joj je nedostajala muzika i telefona a sa "Farme" će joj faliti ljudi sa kojima se zbližila. Prema njenom mišljenu mirođije u svakoj čorbi su dve farmerke.

"Saška i Goga su glavni akteri i meni se to dopada. One su prosto... i Filip on je ustvari broj jedan. On je rijaltii igrač. On se igra i zeza, briga ga za sve na svetu".

Pevačica je primetila simpatije između Marije i Crnog i veruje da se na imanju ništa neće desiti među njima, ali zato postoji mogućnost kada izađu napolje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja