ALEKSANDRA PRIJOVIĆ OTVORILA DUŠU: Filipu i Breni ne smeta što sam Romkinja!

Otvorila dušu

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ OTVORILA DUŠU: Filipu i Breni ne smeta što sam Romkinja!

Stars -

Prijovićeva, nakon što je njen deda otkrio pevačicino poreklo i detalje iz prošlosti, za koje ona tvrdi da nisu tačne, kaže da od Živojinovića ništa ne krije

Nakon što je deda Aleksandre Prijović u javnost izneo šokantne detalje iz njenog života, oglasila se pevačica, koja kaže da zbog njegove priče prolazi kroz pakao.Brenina snajka navodi da nije očekivala da će njen deda progovoriti za medije, jer je poslednjih godina psihijatrijski slučaj i često ne zna šta priča.

- Moj deda govori nepovezane stvari, danas kaže nešto, a sutra ne zna šta je rekao. Čovek ima više od 70 godina, jednu nogu su mu odsekli, drugu mu hvata gangrena. Iako su mu odsekli nogu, i dalje pije - priča Aleksandra i nastavlja:

- Deda je imao je moždani udar, i sve što priča je posledica toga. Moja mama živi s njim u Belom Manastiru, nije istina da je otišla u Beč, niti je istina da je Brena bila u našoj kući. Možda bi on voleo da je tako - ističe devojka Filipa Živojinovića, za kog kaže da zna sve o njenom životu, pa i to da je po dedi Romkinja.

- Deda mi je Rom, a baka nije. Filip i Brena to znaju i ne smeta im. Ponosna sam na svoje poreklo, mislim da ne bih pevala ovako da nemam te krvi.Prijovićka kaže da je njen deda mnoge stvari i o sebi izmislio.- Lupeta da je ubio dva čoveka. Jeste bio sedam godina u zatvoru, ali ne zbog ubistva. Priča i kako ja plaćam njegove dugove, a on dugove nema, čak je i rekao da je muzičar, a čovek nikada ništa nije svirao. Tatu je mnogo povredilo što je deda rekao da me je napustio kao bebu. To nije istina. Moji su se razveli kad sam imala tri godine, ali se ja redovno viđam sa ocem. Jedino što je tačno je da nisam završila srednju školu, ali planiram da je završim vanredno - završava Aleksandra.

OGORČENA Progovorila i mama Aleksandre Prijović MOJ OTAC JE BIO U LUDNICI!Mama Aleksandre Prijović Borka potresena je zbog izjava svog oca.- Moj otac nas je obrukao, on stvarno ne zna šta priča. Evo, danas tvrdi da ni sa kim nije pričao, da niko od novinara nije ni dolazio, senilan je. Skrenuo je posle rata, ležao je nakon toga u ludnici tri meseca. On ne zna ni kad se šta dešava, ima iluzije u glavi. Dva moždana udara su mu oštetila mozak. Doktor je rekao da je normalno što on tako izmišlja i savetovao nas je da mu ne kontriramo, već da sve potvrđujemo jer je agresivan. Priča i kako ide kod Vide Pavlović na grob, kako nam je Šaban Šaulić bio na slavi, čovek ima zdravstvenih problema, nadam se da će ljudi to razumeti i da njegove reči neće ozbiljno shvatiti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja