ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZA KURIR: Preplakala sam svaki Božić
Foto: Damir Dervišagić

Osvrnula se na prošlost

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZA KURIR: Preplakala sam svaki Božić

Stars -

Uvek sam grabila i tražila novčić u česnici. Očekivala sam da ću ga pronaći, ali mi to nikada nije pošlo za rukom. Suze su mi lile, bilo mi je krivo što nisam ja bila ta koja se oparila, kaže pevačica

Aleksandra Prijović prvi put će Božić obeležiti s dečkom Filipom Živojinovićem!Da bi joj srce bilo kompletno ispunjeno, Aleksandra je pozvala i svoju porodicu u Beograd kako bi tog dana svi bili na okupu.- Radujem se Božiću. Odmalena sam tog dana bila sa porodicom, a poslednjih godina mi je teško jer nisu pored mene. Ove godine je druga priča. Moja porodica je došla u Beograd i zajedno ću ga proslaviti s njima, Filipom i njegovom porodicom. Nisam zakazala svirku da bih bila s njima.Kako si obeležavala Božić ranijih godina?- Sa mamom, bakom i dekom ili u Srbiji kod tate. Uvek sam grabila i tražila novčić u česnici. Očekivala sam da ću ga pronaći, ali mi to nikada nije pošlo za rukom. Plakala sam što nisam bila ta koja se oparila. Za Badnji dan deda je unosio badnjak u kuću, a baka je spremala ručak i uvek brinula da nam trpeza bude puna mesa, pitica, salata, kolača. Deda me je zvao pre nekoliko dana i rekao mi da bi voleo da budemo zajedno za praznike. Jedva sam dočekala da dođe.

Da li si učestvovala u pripremanju trpeze?- Ne znam da kuvam! Želela sam da pomažem baki, ali nikad mi ništa nije uspelo. Samo sam joj pravila društvo u kuhinji.Veruješ li u to da ćeš sve što radiš tog dana raditi cele godine?- Pošto ćemo tog dana Filip i ja biti zajedno, znači da ćemo ostati u vezi (smeh). Tog dana ćemo raditi one stvari koje treba da radi svaki mladi zaljubljeni par. Samo neka smo živi, zdravi i svi na okupu. To mi je dovoljno. Hoću samo da se volimo.

Šta si poručila Deda Mrazu?- Po stoti put sam ga zamolila da mi donese zdravlje, sreću i ljubav. Takođe, želim da moja karijera nastavi da ide ovim tokom jer sam prezadovoljna. Imam još jednu veliku želju i zamolila bih da se ona ne izbacuje iz ovog intervjua jer mi je veoma bitna. Pokušavam da najboljeg druga i menadžera Blaška oženim i da mu kumujem, a njegova simpatija je novinarka vašeg lista (smeh). Počela sam da spajam ljude, ali nikada ih ne rastavljam. To je dobra vrlina.Šta si kupila Filipu za Božić?- Ne bih otkrivala šta je u pitanju. Poželeo mi je nešto i odmah sam mu to obezbedila. Bitno je da mu se svideo poklon. Drago mi je da sam ga usrećila.

MARIJA DEJANOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track