ALKA VUICA O BURNOM ŽIVOTU: Imala sam seksualna iskustva sa ženom ali...
Foto: Printskrin

Bilo je svega

ALKA VUICA O BURNOM ŽIVOTU: Imala sam seksualna iskustva sa ženom ali...

Stars -

Alka Vuica, hrvatska pevačica i tekstopisac poznata je po veselom duhu ali i zanimljivom životu.

Njoj ljubavi nikada nije manjkalo, ali kako kaže, imala je svakakvih situacija. Objasnila je da nije varala ali da je imala svakakvih muškaraca pored sebe.

"Ja sam imala pacijente od frajera koji su uvek želeli da se maze sa mojim prijateljicama" I zato sam bila prevarena, ali ja nikad nisam varala", ispričala je Alka.

Međutim, njoj nije smetalo ni da bude ljubavnica ali ne nosi lepe utiske iz takvih veza.

"Joj, nažalost sam bila i ljubavnica. I mislim da je to ponižavajuće za ženu i svakoj bih preporučila da ne ulazi u takav odnos. Miliš da iz njega možeš izaći nedirnut, a ne možeš. Niko normalan ne može pristati da bude drugi. I zapravo je strašno kako ti frajeri koji zavode, jer muškarci koji imaju ljubavnice to rade, zavode, uvek imaju tu svoju tužnu priču", rekla je ona i priznala da je ljubavnica bila 2 puta.

Na kraju se osvrnula i na ono što mnoge zanima, da li je bila u vezi sa ženom.

"Osamdesetih je to bilo jako moderno. Nisi bila faca ako nisi imala prijateljicu sa kojom si se mazila. Nisam nikad bila zaljubljena u ženu, ali sam imala iskustvo sa ženama. I to su prelepa iskustva. Ja zapravo mislim da su svi ljudi biseksualni i da je većina odnosa bazirana na seksualnosti. Ja imam prijateljice koje me nikad nisu privukle, ali i žene koje su me odmah privukle ali i ja njih", zaključuje Alka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track