ANA I DARKO ZA KURIR: Svakim danom volimo se sve više!
Foto: Damir Dervisagic

Intervju, pevači proslavljaju Dan zaljubljenih

ANA I DARKO ZA KURIR: Svakim danom volimo se sve više!

Stars -
Poverenje Sevićeva ističe da je pored muža uvek nasmejana i srećna, dok Lazić tvrdi da je veran suprug i da oči ima samo za svoju ženu
1 / 2 Foto: Damir Dervisagic

Jedan od najskladnijih bračnih parova na našoj estradi čine pevači Darko Lazić i Ana Sević. Njih dvoje dve i po godine uživaju u ljubavi, koju su krunisali brakom u junu 2014. godine, samo mesec dana pre nego što su postali roditelji devojčice Lorene.Iako su mnogi sumnjali da će veza između dve zvezde „Granda“ opstati, jer je Darko oduvek važio za momka koji voli da švrlja, njih dvoje su ih uverili u suprotno. Ana je trenutno posvećena ćerki, dok Darko i dalje nastupa, ali svaki slobodan trenutak posvećuje svojim, kako ih zove, princezama. Njih dvoje svakog dana slave ljubav, pa im Dan zaljubljenih u tom smislu i ne znači previše.Ana: Ove godine smo Dan zaljubljenih proslavili dan ranije uz sjajnu večeru i dobro vino, a drugačije u odnosu na pre jeste to što je sa nama sada bila naša ćerka Lorena. Večeras ćemo biti odvojeni jer Darko ima nastup u Švajcarskoj, a ja ću biti kod kuće sa ćerkom ili ću otići na neki koncert.Darko: Nama je svaki dan praznik. Nije nam potreban važan datum da bismo jedno drugom posvetili pažnju. Uživamo u našoj ljubavi, koja je svakim danom sve jača, a otkako se rodila naša ćerka, i naš brak je postao stabilniji.

Šta ste jedno drugom poklonili?Ana: Pažnju jedno drugom poklanjamo svakog dana i to nam je bitnije od raznih sitnica, a naravno da jedno drugom kupujemo i poklone.Darko: Ne bih da zvučim patetično, ali Ani ljubav poklanjam svakog dana. Imam ljubavi na tone, vidi se po meni (smeh). Volim da obradujem ženu poklonima i sve joj se svidi šta joj kupim. Uvek biram zanimljive stvari.Postoji li razlika u proslavljanju praznika iz perioda kada ste bili u vezi i sada kada ste u braku?Ana: Nema razlike jer nam je veza od prvog dana bila kao brak. Dobili smo našu princezu, kojoj smo oboje posvećeni, i nadam se da će nam biti lepo do kraja života.Darko: Od samog starta je isto. Nemam osećaj da sam u braku. Volimo se i uživamo.Kako se snalazite u ulozi roditelja?Ana: Odlično. Lorena se menja svaki dan, liči na oboje.Darko: I ja sam se sjajno snašao kao tata. Lorena je prvo počela da peva, pa da priča. Bitno joj je da se čuje muzika, a klavir joj je omiljena igračka. Održava nam svaki dan solistički koncert i to jako lepo zvuči (smeh).

Ana, kako reaguješ na priče da te Darko vara?Ana: Borim se tako što sam sa Darkom uvek srećna i nasmejana. To je najbolja odbrana. Nas dvoje najbolje znamo ko smo i šta smo i šta je istina. Naravno da mi nije svejedno kada čujem neke gluposti i to ne zbog nas, već zbog naših roditelja.Darko: Da mi nije stalo do Ane, ne bih se oženio i sa njom osnovao porodicu. Prvo se volimo, a onda se i poštujemo. Pored nje mi zaista ništa ne nedostaje i ne treba mi druga, imam oči samo za nju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track