Ana i Rasta potpisali predbračni ugovor: Kad ljubav nestane, ne dam ti pare!
Foto: Printskrin/Instagram

Čist račun

Ana i Rasta potpisali predbračni ugovor: Kad ljubav nestane, ne dam ti pare!

Stars -

Advokati su ih savetovali da je za mir u kući dobro da potpišu ugovor koji im garantuje da jedno od drugog neće potraživati imovinu koja nije zajednička

Možda su se Ana Nikolić i Stefan Rasta Đurić venčali na brzaka, ali su ipak gledali unapred! Novopečeni bračni par mislio je i o budućnosti, odnosno o mogućnosti da se jednog dana rastane, pa su po ugledu na mnoge svetske zvezde potpisali predbračni ugovor.Ana i Rasta su nepune dve nedelje u braku. Venčali su se 28. jula u opštini Voždovac u prisustvu kumova. Preko noći je njihovo iznenadno venčanje dobilo razmere holivudske vesti, pa su danima bili na naslovnim stranama domaće štampe.

Ali kako Kurir saznaje, njih dvoje su dvaput razmislili pre nego su rekli jedno drugom „da“ na opštinskom venčanju. Budući da su oboje ostvareni i da imaju stan (Ana) i studio (Rasta), odlučili su da ne mešaju jare i pare i da pored venčanog lista overe i onaj drugi, predbračni ugovor.- Nema ništa čudno u tome što su Nikolićeva i Đurić želeli da se zaštite i u tom smislu. To samo potvrđuje da su u brak ušli iz ljubavi, a ne iz interesa. Njihovi advokati su ih savetovali da je za mir u kući dobro da potpišu predbračni ugovor koji im garantuje da jedno od drugog neće potraživati imovinu koja nije zajednička, dakle onu koju su imali pre sklapanja braka. Sve što steknu od tog 28. juna ove godine je, naravno, zajedničko i to će podeliti u slučaju da jednog dana dođe do razvoda - kaže izvor Kurira blizak bračnom paru.Tako su se Ana i Rasta pridružili i ostalim poznatim bračnim parovima koji imaju predbračni ugovor. Među njima su Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, kao i Marija Kilibarda i Vladimir Radmanović.

Raste ko kvasacANA JAKNOM KRIJE STOMAK!Ana Nikolić svakim danom sve više liči na trudnicu. Pisanje Kurira da je u drugom stanju potvrdila je i na nedavnom nastupu u klubu „La bamba“ u Igalu, kada je pred publiku izašla u crvenom bodiju.Pop zvezda je tada stomak pokušala da sakrije i širokim kaišem, ali i kožnom jaknom koju je vezala oko struka. Međutim, slaba vajda! Svi su komentarisali da je pevačica trudna i da izgleda prelepo i pored viška kilograma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track