ANA KOKIĆ SMRŠALA 10 KILOGRAMA: Pevačica otkrila kako je povratila devojačku kilažu
Foto: Printskrin/Instagram

Podelila svoju tajnu sa svima

ANA KOKIĆ SMRŠALA 10 KILOGRAMA: Pevačica otkrila kako je povratila devojačku kilažu

Stars -

Ana Kokić je konačno zadovoljna svojim izgledom a priznala je kada joj je bilo najteže i kada je bila nesigurna u sebe.

Težak period je za nju i njenog supruga Nikolu Rađena gotov. Oboje su puni poleta i prave planove za dalje delovanje. Ana je smršala deset kilograma, ali priznaje da joj nije bilo lako i da je na tom putu nailazila na poteškoće. Ipak, još nije zadovoljna izgledom i njena puna transformacija se tek očekuje. Iskreno nam je pričala o manama, strahovima i planovima i dotakla se teme udvaranja i da li njen suprug Nikola Rađen to dozvoljava.

U novom spotu izgledaš seksi, smršala si 10 kilograma, kako je ta promena uticala na tebe?

"Dugo sam se borila sa par kilograma viška, pokušavala raznim dijetama da smršam, ali sam mnogo toga radila pogrešno. A to sam shvatila kada sam upoznala doktorku Anu Petrović koja mi je napravila plan ishrane kojeg sam se strogo pridržavala i za kraći vremenski period uspela da izgubim te suvišne kilograme. Nisam još u potpunosti zadovoljna svojim izgledom jer mislim da uvek može bolje, ali i dalje sam na korigovanoj ishrani jer želim da se vratim na devojačku kilažu. Osećam se mnogo bolje, ne samo zbog izgleda, već i zbog toga što imam više energije, lakše podnosim treninge i u boljoj sam kondiciji, što mi mnogo znači za posao".

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Da li inače smatraš da si seksi? Kada se osećaš najseksepilnije?

"Mislim da to nema mnogo veze s izgledom. Lepo je videti zgodnu i negovanu ženu, ali tek kada ona ima samopouzdanje i kada zrači pozitivnom energijom možemo reći da je seksi. Najseksepilnije se osećam kada me ništa ne muči, odnosno kada sam ispunjena i zadovoljna. I na sve to samo dodam visoke potpetice i to je to (smeh).

Oduvek si važila za jednu od najzgodnijih kod nas, ali, da li ti se sada muškarci više udvaraju? Imaju li hrabrosti da prilaze zbog Rađena? "To su stvari koje ja ne primećujem i jednostavno ne dozvoljavam. Imam takav stav i muškarci to vide. Nemam potrebu za tim".

Šta sebi prvo kažeš ujutru čim se probudiš?

"Ujutru nisam baš neka pričalica, tako da ni sebi ne govorim ništa dok ne popijem kafu. A onda razmišljam sta sve treba da uradim tog dana. Ali svakako se trudim da mi svaki dan počne s osmehom".

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Kada si nesigurna u sebe? Koje su tvoje mane?

"Nesigurna sam jedino kada nisam do perfekcije spremna za to što treba da radim. Ako nisam savršeno uvežbala koreografiju, naučila tekst pesme ili obukla za nastup nešto u čemu se ne osećam prijatno. Mada moram priznati da me je pozorište naučilo i u takvim situacijama da se snalazim. Dešavalo mi se da zaboravim tekst koji treba da kažem i onda shvatim da moram da se snađem kako publika to ne bi primetila. Izgovorim nešto što nije po scenariju i pravim se kao da tako treba. A u sebi umirem od treme. Ali nakon takvih situacija dobijem pohvale svojih kolega glumaca, pa sam tako naučila da prikrijem tu nesigurnost".

Da li su koleginice ljubomorne na tebe sada? "Iskreno, nisam to do sada primetila".

Koji su tvoji životni strahovi?

"Sve ono na šta ne mogu da utičem. Zemljotres, letenje avionom, rat..."

Kojom filozofijom se vodiš u životu?

"Kod mene nema mnogo filozofije. Kako radiš, tako ti se i vrati".

Rađen se konačno vraća u bazen, kako si ti preživela taj period? Kako si ga hrabrila i bodrila? Da li si se plašila da ćeš izgubiti reputaciju zbog njegove?

"Nisam želela o tome da pričam, a ne želim ni sada. Mislim da je bilo koja moja izjava na takvo pitanje mogla da utiče na razvoj situacije, a ja to nisam želela, a ne želim ni sada da se tako nešto dogodi, pa se nadam da ćete me razumeti što ćete ostati bez odgovora".

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track