ANA MARIJA SE RAZBESNELA: Suđenje je otkazano, zar niko nije mogao da me obavesti
Foto: Printskrin/Facebook

Vlada poslao zastupnika

ANA MARIJA SE RAZBESNELA: Suđenje je otkazano, zar niko nije mogao da me obavesti

Stars -
Neverovatno je da niko o tome nije mogao da me obavesti, sa druge strane nadam se da će se ceo ovaj slučaj završiti u što moguće kraćem roku, rekla je Ana Marija

Danas je u 9 sati u Palati pravde u Beogradu, bilo zakazano ročište u kojem je Ana Marija Žujović trebalo da da završnu izjavu povodom slučaja kada je voditelj Vladimir Stanojević fizički nasrnuo na nju.

Kako je objašnjeno ročište nije održano zbog "pada sistema" u ovoj ustanovi. Na unapred zakazano ročište u predmetu protiv Vladimira Stanojevića koje je podnela Ana Marija Žujović zbog batina koje je od tuženog dobila, fitnes instruktorka se uredno odazvala, uz prisustvo svog advokata.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

I tužena strana je imala svog pravnog zastupnika, ali se sam Vladimir nije odazvao, jer je na Kubi gde provodi godišnji odmor Međutim, suđenje je otkazano i pomereno za 1. oktobar.

"Ročište je otakazano zbog pada sistema u toj ustanovi. Kada sam u pratnji svog advokata stigla, obaveštena sam da moj predmet ne mogu da pronađu jer im trenutno sistem ne radi. Tada su mi čak napomenuli da ne radi od nedelje. Neverovatno je da niko o tome nije mogao da me obavesti, sa druge strane nadam se da će se ceo ovaj slučaj završiti u što moguće kraćem roku", rekla je za Ana Marija Žujović.

(alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track