ANA MIHAJLOVSKI NAKON INCIDENTA: U šoku sam rekla "vi ste ludi", a kasnije sam se uplašila za bebu!
Foto: Facebook

ISKRENA

ANA MIHAJLOVSKI NAKON INCIDENTA: U šoku sam rekla "vi ste ludi", a kasnije sam se uplašila za bebu!

Stars -
Prelazila sam ulicu i pošto nisam mogla da trčim vikala sam da mi ne podižu automobil, da sam tu. Nisam bila ni bahata, ni bezobrazna, samo nisam smela da trčim

Voditeljka Ana Mihajlovski Grubin, nakon što je sinoć zadržana zbog incidenta sa policajcima koji su pokušali da joj odnesu nepropisno parkiran automobil, kaže da je preživela šok.

Ana je nakon stresne situacije koju je preživela u 8. nedelji trudnoće odlučila da za javnost da svoju stranu priče.

"Prelazila sam ulicu i pošto nisam mogla da trčim vikala sam da mi ne podižu automobil, da sam tu. Nisam bila ni bahata, ni bezobrazna, samo nisam smela da trčim. Ali kome ću ja dokazati da mi se predstavnik zakona uneo u lice i proderao se, a ja sam u tom trenutku bila u šoku i samo sam mu rekla "Vi ste ludi"", započela je Ana, a onda objasnila i da je njen automobil u tom trenutku još bio na zemlji, da su ga policajci do tada samo fotografisali.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Jedino što su mogli da mi učine tada jeste da mi napišu kaznu, a moja dužnost je bila da pomerim automobil, što sam i pokušala. Krenula sam u rikverc i onda sam shvatila da su kandže zakačene na moj automobil, što mu je nanelo štetu", priča voditeljka i dodaje da je policajac odlučio da pozove pojačanje i da je u jednom trenutku 6 policajaca bilo oko nje.

"Pošto je to bio treći sat da stojim na hladnoći, mene je počeo da boli stomak. Kada sam posetila lekara konstatovali su mi da je beba u opasnosti i ja sam u tom trenutku počela da plačem jer sam shvatila u kakvoj sam opasnosti", govori Ana u emisiji "Bulevar 5 do 5" i podseća da niko nije iznad zakona pa čak ni policija.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track