Ana Sević i Darko Lazić: I u našem braku ima trzavica
Foto: Dragan Kadić

KRATAK PREDAH U PRIRODI

Ana Sević i Darko Lazić: I u našem braku ima trzavica

Stars -

Pevačica Ana Sević nedavno je sa suprugom Darkom Lazićem i njihovom ćerkom Lorenom boravila na Tari, gde su napunili baterije za uzbudljive projekte koji su pred njima, ali i uživali u zajedničkom vremenu ispunjenom smehom i nezaboravnim provodom.

Popularni pevački i bračni par Ana Sević (29) i Darko Lazić (24) odlučili su da naprave kraći predah od brojnih poslovnih obaveza i nekoliko dana opuste se u prirodi, piše Story.

Njihov izbor bila je Tara, jedna od najlepših srpskih planina, a da sve bude još zabavnije i slađe, postarala se njihova ćerkica Lorena (2) kojoj je ceo odmor bio podređen.- Svaki slobodan dan koristimo za beg u bilo kom pravcu, a Tara je uvek odličan izbor. Imali smo lep povod za posetu Bajinoj Bašti pa smo spojili svadbu mog brata i obilazak jednog od mojih omiljenih mesta, a to je planina Tara. Loreni je zaista prijalo, ona je dete koje inače uživa u svemu. Na moru se raduje svim morskim čarolijama, a na planini šetnjama i čistom vazduhu. U vikendici na Tari provodila sam svaki raspust i raduje me što će i Lorena imati tu privilegiju jer je ta sloboda i zdravlje kojom ova planina odiše, prema mom mišljenju, od neprocenjive važnosti za svako dete, ali i za nas. Iako smo Lorena i ja nerazdvojne, uvek jedva čekamo da nam se tata pridruži, a tako je bilo i ovog puta. Savršen je svaki dan koji provedemo zajedno – počinje priču atraktivna pevačica koja otkriva na koji način uspeva da uskladi radni tempo i brigu o porodici.

AUTOR: MILICA PRELEVIĆ

Sa sajta Story pročitajte i:

Ana Sević: Šta mi je Darko ostao dužan

Ana Sević napokon progovorila o razvodu: Bliski ljudi su me povredili

Ona se nikad ne eksponira javno, a sada ju je u žižu interesovanja postavio sin: Ovo je poseban

dan za Slavicu, mamu Nikole i Marka Rokvića (FOTO)

Svaki detalj dokazuje koliko ima stila: Zavirite u luksuzan dom Kaje Ostojić u Belgiji! (FOTO)

Krenula stopama Zorannah: Maša Terzić postaje stilista! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja