ANASTASIJA (11) NA VISINI ZADATKA: To je ono što se traži! Pred tobom je blistava karijera!
Foto: Printskrin

Neki novi klinci

ANASTASIJA (11) NA VISINI ZADATKA: To je ono što se traži! Pred tobom je blistava karijera!

Stars -

Anastasija Rilak(11) opravdala je očekivanja žirija u takmičenju "Neki novi klinci". Devojčica je oduševila kako žiri tako i publiku hitovima Goce Tržan i Marije Šerifović. Anastasija je otpevala pesme "Dobar razlog" i "Gluve usne", a žiri je za nju imao samo pohvale.

Jelena Kostov je tokom nastupa komentarisala kako devojčica ima savršenu emociju dok je Rada Manojlović sve vreme vikala "Bravo!" Žiri je Anastasiji dao maksimalan broj glasova i ona je prvi finalista takmičenja.

Žiri je pohvalio i Anastasijog rivala Nermina Handžića koji će se naći u baražu.

"Morala sam za Anastasiju da glasam zato što je izašla prsa u prsa protiv tebe. Svaka čast Anastasija, ovo je jedno od tvoje najboljih izdanja" rekla je Rada. Darko Lazić se složio sa koleginicom.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Po meni ste oboje savršeni", bio je kratak pevač. Jelena Kostov je navela kako su deteta veoma talentovana."Anastasija, kupila si me scenskim nastupom, to je ono što se traži, bila si fenomenalna. Pred tobom stoji blistava karijera", rekla je Jelena.Pobednik prve sezone "Zvezde Granda" Bane Mojićević istakao kako je Rilakova imala sjajan nastup.

"Malo više obrati pažnju na pevanje... pusti pokrete, đuskanje, obrati pažnju na pevanje i sve će biti cakum pakum", posavetovao je pevač takmičarku. Ivana Pavković smatra Anastasiju izvrsnom pop pevačicu.

Pogledajte kako je izgledao nastup koji je Anastasiji obezbedio prolaz u dalje takmičenje:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track