ANASTASIJA GA ŠUTNULA: Kostadine, smučio si mi se!
Foto: Dragan Kadić

Cecina ćerka na Fejsbuku objavila da je singl

ANASTASIJA GA ŠUTNULA: Kostadine, smučio si mi se!

Stars -

Poverila se drugaricama da je posle dve godine rešila da ostavi Terzića jer ne može da podnese da je on ponižava u javnosti

Anastasija Ražnatović je na društvenim mrežama objavila da je ponovo singl! Tako je otkrila da je okončala dvogodišnju vezu s Kostadinom Terzićem!

Nakon svađe zbog Topalkove ćerke Helene, koju je Terzićev sin muvao u jednom noćnom klubu, i to pred Cecinom ćerkom, ona je odlučila da stavi tačku na njihovu vezu. Kako Kurir saznaje, Ražnatovićeva se požalila drugaricama da više ne može da trpi to što je Terzić ponižava u javnosti i da je najbolje da se neko vreme ne viđaju.- Anastasija i Kostadin su donedavno imali predivnu vezu. Međutim, on je počeo čudno da se ponaša i sve češće joj pravi probleme. Dešavalo se da izađu zajedno, a da on muva druge devojke na njene oči! Koja bi devojka to trpela?! Pričala nam je da joj se smučio, da je blamira gde god stigne i da se baš promenio. Iako je sigurna da je Kostadin voli, ne može da pređe preko toga. Odlučila je da se udalji od njega na neko vreme, a kasnije će videti da li će obnoviti vezu. Za sada se čuju samo kao prijatelji - otkriva jedna Anastasijina drugarica, koja je upućena u njen odnos s Terzićevim sinom.

Cecina naslednica je na društvenim mrežama prestala da objavljuje fotografije s Kostadinom. Poslednji snimak s njim okačila je na Instagram 16. jula, malo pre nego što je on na koncertu Dina Merlina u Subotici napao novinara Pinka samo zato što je slikao Anastasiju. Pozvali smo Ražnatovićevu za komentar, ali nije odgovarala na naše pozive do zaključenja ovog broja.

Provodila se CELO LETO BEZ MOMKAAnastasija je skoro celo leto provela u Crnoj Gori bez Kostadina. Nakon što je on priveden u Budvi zbog nasilničkog ponašanja jer je premlatio stražara gradilišta, a zatim pušten da se brani sa slobode nakon što je prihvaćeno jemstvo od 6.000 evra, Cecina ćerka se udaljila od njega. Nije se vraćala u Beograd s njim, već se svako veče provodila po diskotekama s društvom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track