(ANKETA) HOLIVUD SNIMA FILM O ARKANU: Eva Mendez kao Ceca, ko će glumiti komandanta tigrova?!
Foto: Profimedia, Kurir, AP

Skok tigra

(ANKETA) HOLIVUD SNIMA FILM O ARKANU: Eva Mendez kao Ceca, ko će glumiti komandanta tigrova?!

Stars -
Za glavnu ulogu su zainteresovani Branislav Lečić, Sergej Trifunović i Petar Strugar

Holivud uskoro počinje da snima film "Skok tigra" o životu pokojnog komadanta Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana, u kojem će glumiti i oskarovac Robert de Niro i latinoamerička lepotica Eva Mendez.

Film se snima po knjizi "Arkan" Vladimira Đorđevića.

"Ovaj film je inspirisan Arkanovom životom, ali neće ga baš verodostojno prikazati. Biće veoma sličan filmu "Kum" i "Skarfejs". Akcenat će biti stavljen na njegov odnos sa tadašnjim predsednikom države Slobodanom Miloševićem i sa suprugom Svetlanom Cecom Ražnatović", otkriva Vladimir Đorđević.

Story press
Story press

Lečič, Trifunović i Strugar kao Arkan

Ko će igrati Arkana još nije poznato, a za tu ulogu su zainteresovani Branislav Lečić, Sergej Trifunović i Petar Strugar.

"Ima još zainteresovanih za ovu ulogu, ali kasting još nije završen i nije određeno da li će glavni glumac da bude iz Srbije ili Amerike", rekao je Đorđević.

Snjimanje bi trebalo da počne u februaru 2016.

"Snimaće se po Srbiji, Švedskoj, Americi i Crnoj Gori. Imali smo kastin u Americi, gde se prijavilo 1.000 glumaca, a samo za glavnu ulogu njih 400. Budžet filma 7,5 miliona dolara i očekujemo ogroman uspeh, pogotovo u Americi, jer tamo odlično prolaze i mnogo su popularne teme o lošim momcima", rekao je Đorđevoć.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Na dnu stranice nalazi se anketa: Ko bi najbilje glumio Arkana?

(daily.mk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track