(ANKETA) KOJOJ DAJETE GLAS? Pre Tamare Đurić i Sandra Afrika je iscrtavala GOLO telo, koja je bolja?
Foto: Aleksandar Jovanović, Dragan Kadić

Šokirale su javnost

(ANKETA) KOJOJ DAJETE GLAS? Pre Tamare Đurić i Sandra Afrika je iscrtavala GOLO telo, koja je bolja?

Stars -

Tamara Đurić se u emisiji uživo pojavila potpuno gola ali iscrtana i time šokirala javnost. Ali pre nje, to je već uradila jedna seksi pevačica.

Naime, Tamara je zaprepastila sve u studiju emisije "Ami G show", pa čak i voditelja Ognjena Amidžića, kada je ušetala potpuno gola i iscrtana po celom telu.

Gotovo celo Tamarino telo sinoć je bilo iscrtano ljubičastim i crnim bojama, a na sebi nije imala garderobu uopšte. Pevačica je ušetala u studio potpuno naga, a Ognjen je pitao da li može da je dodirne kako bi proverio da li je zaista gola.

Tamara mu je dozvolila, a voditelj je konstatovao da je materijal koji ima na sebi koža. Pre ulaska u studijo, pevačica je otkrila kako je došla na ideju da se u emisiji pojavi potpuno gola.

"Ideja da se pojavim ovako u emisiji je nastala dok smo Ognjen i ja pričali. Ja sam razmišljala šta da obučem i on mi je rekao da dođem gola. I došla sam gola. On je mislio da se šalim", rekla je Tamara.

Tamara se podvrgnula tehnici "body paint", što je nekoliko meseci pre nje uradila njena koleginica, pevačica Sandra Afrika.

Sandra je prva isprobala čari iscrtavanja tela i tako se pojavila na snimanju svog spota, a sve to su zabeležile kamere emisije "Paparaco lov".

Čije iscrtano telo vam se više dopada?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track