(ANKETA) ONE VOLE MLAĐE: Koja dama je ulovila najboljeg frajera?
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Dragan Kadić

Glasajte

(ANKETA) ONE VOLE MLAĐE: Koja dama je ulovila najboljeg frajera?

Stars -
Vest koja ovih dana odjekuje po svim medijima je da je Svetlana Ceca Ražnatović u vezi sa 16 godina mlađim manekenom Aleksandrom Jovovićem.

Međutim, niko nije preterano reagovao na razliku u godinama jer smo od poznatih cica to i navikli već.

Ceca i Aleksandar su se upoznali na snimanju spota za pesmu "Dobro sam prošla", a glavni provodadžija bio je njihov zajednički prijatelj Boško Jakovljević. Vezu su dugo krili ali je romansa obelodanjena početkom ove godine.

Svadba koja je obeležila proteklu godinu je svakako venčanje Severine Vučković i Igora Kojića. U njihovu ljubav su mnogi sumnjali ali Seve i 15 godina mlađi Igor su dokazali da ništa nije marketing, jednostavno je ljubav.

Pevačica Goca Tržan je godinu dana bila u vezi sa Rašom Popovićem koji je od nje mlađi 14 godina. Svoju ljubav su u septembru krunisali brakom a sada žele da njihov dom ulepša jedna prinova.

Anabela Atijas i njen 11 godina mlađi suprug Andrej već 3 godine uživaju u braku. Pre braka su se zabavljali godinu dana a kasnije dobili i naslednicu.

Katarina Živković ovih dana izaziva veliku pažnju krijući svog novog momka. Iako nije preterano velika razlika u godinama, i za ovu pevačicu je "mlađe-slađe". Kako Kurir saznaje, njen novi momak je fudbaler Miloš Degenek koji je 5 godina mlađi.

Najveća razlika u godinama za sada je između kreatorke Verice Rakočević i njenog izabranika Veljka Kuzmančevića. Kreatorka se ne obazire ne komentare i već 3 godine uživa u srećnom braku sa 35 godina mlađim suprugom.

Šta mislite, koja od ovih žena je izabrala najbolje? Glasajte u našoj anketi:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track