AVA KARABATIĆ PONOVO NA SUDU: Starleti preti kazna do 5 godina zatvora! Evo i zbog čega
Foto: Marina Lopičić

Nije joj lako

AVA KARABATIĆ PONOVO NA SUDU: Starleti preti kazna do 5 godina zatvora! Evo i zbog čega

Stars -

Ava Karabatić, njena majka Sanja i bivši dečko Špiro Miličić tereti se da su profesora ucenjivali zbog lascivnih poruka upućenih Avi i tražili 9.000 evra za ćutnju.

"Bojim se samo ptica i debljanja", samouvereno je rekla Ava, zvezda u usponu kojoj je u petak počelo ponovljeno suđenje za ucenu sada profesora Živka Nižića.

Nepravomoćnom presudom iz 2010. Ava i njena majka su oslobođene krivice, a Špiro je osuđen na dve godine i sedam meseci zatvora.

Sud je doneo presudu međutim, nije potvrdio i tako učinio pravomoćnom nego je naložio ponovljeno suđenje koje je počelo u petak. U međuvremenu je Ava raskinula ljubavnu vezu sa Špirom, koji je na prvom suđenju preuzeo krivicu na sebe. Bude li na ponovljenom suđenju tvrdio suprotno, Ava i njena majka biće suočene s mogućom zatvorskom kaznom od godine do pet godina zatvora. "Sve mi je ovo veliki stres, ali ne bojim se presude jer nisam ništa učinila. Naravno da ću govoriti istinu i ne bojim se suočiti ni s bivšim dečkom, ni s profesorom. Moji roditelji se razvode nakon 28 godina braka, a uvek je lakše nešto proživeti u zajednici, pa mi je sada teže. Tata mi je tu kao podrška. S mamom sam u dobrim odnosima, ali nije isto", rekla je Ava pred sudom i dodala da joj je suđenje u Zadru veliki finansijskui gubitak jer živi u Beogradu i radi na novim projektima, koji se zbog suđenja moraju odgoditii, a i advokati puno koštaju.

Njen otac Ivica Karabatić dodao je da im nije nimalo prijatno.

"Avi mogu po očima videti da je ona prepoštena devojka, a u palatu pravde ulazi sa srcem dušom i istinom, a istina je ta da Ava nije kriva", rekao je. Dodao je da je Avi bilo teško po dolasku u Zadar i da se od siline emocija rasplakala.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track