BAHATA NATAŠA VRIŠTALA U HOTELU: Znate li vi ko sam ja?!
Foto: Dragan Kadić

Napravila skandal u Herceg Novom

BAHATA NATAŠA VRIŠTALA U HOTELU: Znate li vi ko sam ja?!

Stars -

Pevačica za nastup uzima 7.000 evra, ima džabe smeštaj za sebe, sestre i ceo bend, ali neće da plati koktel od 10 evra, pa se dere na konobare.

Ima Nataša Bekvalac onaj hit „Najgora“, a u Herceg Novom su je već proglasili za najgoreg gosta, jer je bila veoma nekulturna i (malo je reći) bezobrazna prema osoblju hotela koje ju je dočekalo i ugostilo kao da je maltene Madona.Novosadska pevačica je napravila skandal zbog računa za nekoliko koktela koji nije htela da plati, a deblji kraj izvukli su konobari koji rade za platu od 250 evra.Bekvalčeva je prošle nedelje odsela u hotelu "za dž"! To je bio jedan od uslova njenog gostovanja u obližnjem klubu u Igalu. Ali to nije bilo sve.

- Nataša je tražila gratis smeštaj i za svoj bend i za svoje dve sestre. S njom su došle Kristina i neka Tanja. Ajde da razumemo da damo sobe muzičarima, ali da vodi pola familije sa sobom, nije mi jasno. Pa ako već izigrava džeka, što im ne plati hotel? - pita se naš sagovornik, koji je bio šokiran pevačicinim ponašanjem.

Nataša se ovim povodom oglasila na Instagramu

"Ne volim kada mi dan pokvare zloće. U životu nikada za svojih 36 godina nisam izgovorila "Znaš li ti ko sam ja" niti sam ikad od svog stola ustala a da svoj račun ne platim. Ja da vičem na konobara??? Da on plaća moj raćun??? Gospode Bože!!! U životu se nikom nisam obratila neljubazno, pogotovo ne ljudima čiji sam gost."

I u velnes išle „za dž“... Nataša sa sestrama
I u velnes išle „za dž“... Nataša sa sestrama

Kad su u hotelu „svarili“ sve Natašine zahteve i priuštili joj vrhunsku uslugu, očekivali su i da s njene strane sve bude kako treba. Međutim, na kraju je priredila hladan tuš onima koji su ni krivi ni dužni na kraju ispaštali zbog njenog bahaćenja.- Nataša je tog dana s Kristinom i Tanjom bila na zatvorenom bazenu, kupale su se i poručivale koktel za koktelom. Prva tura je bila na račun kuće i to smo im rekli. Na kraju, kad su se spremale da krenu, prišao im je konobar i doneo račun. Tada je Nataša skočila kao da joj je tražio ne znam šta! Šta je ona njemu sve izgovorila, ma dečko je bio šokiran! - nastavlja naš izvor.- Ja ovde ništa ne plaćam, je l‘ kapiraš? Ni ovo piće neću da platim, ne pada mi na pamet! Znaš li ti ko sam ja?! Idi pitaj direktora ako ne znaš - siktala je Bekvalčeva, a konobar nije želeo da s njom ulazi u raspravu.

Na kraju je njen ceh platio upravo taj konobar, dok je Nataša Bekvalac kući otišla s netaknutim honorarom od nastupa koji iznosi tričavih 7.000 evra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track